Norge

Mann i 50-årene knivdrept i garasje i Drammen

En mann i midten av femtiårene fra Tønsberg ble tirsdag kveld knivstukket til døde i et garasjeanlegg ved Bragernes torg i Drammen.

En mann i midten av femtiårene fra Tønsberg ble tirsdag kveld knivstukket til døde i et garasjeanlegg ved Bragernes torg i Drammen. En slektning er pågrepet og siktet i saken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
  • NTB

En mann i slutten av 30-årene meldte selv fra til politiet om at han hadde knivstukket mannen. Gjerningsmannen er foreløpig siktet for forsettlig drap.

Politiet opplyser at siktede er i «en familierelasjon» til den drepte. Siktede ble pågrepet av politiet uten dramatikk.

Siden ikke alle pårørende er varslet, ønsker ikke politiet å angi eksakt alder på offer eller gjerningsmann. Arbeidet med å varsle de nærmeste pårørende vil pågå utover kvelden tirsdag.

Politiet fikk melding om hendelsen i Kinogarasjen klokken 18.32 og rykket ut med flere patruljer. På stedet fant de en alvorlig skadd mann som ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Politiet har sperret av området i Kinogarasjen.

– Kinogarasjen vært stengt, men politiet vil i løpet av kvelden sørge for at de som skal hente bilene sine, kan få gjort dette, skriver politiet i en pressemelding.

Les mer om

  1. Drap
  2. Drammen