Norge

Sommerens fineste uterom

Hvem har sommerens flotteste uterom? Send inn bilder av hagen eller balkongen din, og vinn fine premier!

  • Stine Barstad
    Journalist

Bildeserie: Se lesernes flotte hager!

Aftenposten Forbruker vil i sommer i samarbeid med Dengin Hagedesign og Hageselskapet kåre landets fineste uterom.

Det vil være to klasser — en for hage, og en for balkong/terrasse. Send inn dine flotteste bilder, og bli med i konkurransen!

Du kan sende inn bilder helt til fredag 19. august. Bildene sendes på mail, og hver bidragsyter kan sende inn maks fire bilder.

Regler

Bildet må være tatt i løpet av sommeren 2005, og for at vi skal kunne sende ut premier, trenger vi navn og adresse til fotografen.

Bildene legges fortløpende ut på nett på www.forbruker.no/bolig. Aftenposten Forbruker forbeholder seg også retten til å bruke innsendte bilder i Aftenposten-publikasjoner, så lenge ikke noe annet er spesifisert i mailen.

I uke 34 vil vinneren kåres av et dommerpanel bestående av Hagedesigner Yvonne Dengin, faglig leder Gustav Redalen i Hageselskapet, og landskapsarkitekt Ane Gjyri Sjøvik i Hageselskapet. Vinnerbidragene vil også presenteres på Hageselskapets store hagetreff i Gjennestad 26-27 august.

Fine premier

Bidragsyterne konkurrerer om et medlemsskap i Hageselskapet, som inkluderer abonnement på Norsk Hagetidend, Dengins hagedesignbok "Din Hage" og andre fine premier.

Tips og inspirasjon finner du på Dengin Hagedesign og Hageselskapet.

Bildeserie: Se lesernes flotte hager!

Les også

  1. Pasjon for gamle hager

  2. En maskulin hage

  3. Lett å lykkes i hagen

  4. Sprudlende hageideer

Send inn bilder av balkongen eller hagen din, og vinn fine premier! (Illustrasjonsfoto)