Politiet: Død person funnet i vannet i Bærum

En kvinne er funnet død i vannet ved Rolvsbukten i Bærum. Politiet har foreløpig ingen mistanke om at det ligger noe kriminelt bak funnet.

En kvinne er funnet død i vannet ved Rolvsbukten Bærum mandag formiddag.
En kvinne er funnet død i vannet ved Rolvsbukten Bærum mandag formiddag.

Denne saken oppdateres.


Politiet skriver på Twitter at de jobber på stedet for å identifisere personen, og at de så langt ikke vet noe om foranledningen til hendelsen.

Politiet har foreløpig ingen mistanke om at det ligger noe kriminelt bak funnet, ifølge NTB.

Det er en kvinne som er funnet død i vannet. Politiet beskriver henne som «voksen», men ønsker ikke å være mer spesifikke.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Skott, opplyser at de jobber med å finne identiteten til den avdøde kvinnen.

– Vi vet ikke veldig mye mer enn at det ble funnet en kvinne som ble erklært død etter få minutter. Høyst sannsynlig har hun ikke ligget i vannet veldig lenge, sier hun til Aftenposten.

Kvinnen ble funnet i dette området:

Mandag formiddag fikk politiet flere meldinger fra vitner om at noe som kunne være et menneske, fløt i vannet. Den første meldingen kom klokken 9.43.

Da politiet kom frem, ble det raskt fastslått at det var en avdød kvinne som lå i vannet.

– Nå jobber vi med å ivareta vitnene og snakke med dem. Vi har ingen formening om hva som har skjedd i forkant, og vi etterforsker ganske bredt, sier Skott.

– Vet dere hvor lenge kvinnen har vært død?

– Det vet vi ikke. Men det virker ikke som hun har ligget lenge i vann.