Norge

Snoop Dogg utestengt fra Norge i to år

Rapperen kommer ikke til Norge på to år fordi han ble stoppet med åtte gram marihuana på flyplassen i Kristiansand i juni.

Snoop Dogg får ikke komme til Norge på to år, ettersom han ble stanset på Kjevil flyplass med åtte gram marihuana i juni i år. Scanpix

 • Ntb

Hip-hop-stjernen Calvin Cordozar Broadus Jr. bedre kjent som «Snoop Dogg», er nektet innreise i Norge i to år etter narkotikabeslaget i Kristiansand i juni.

Tollerne fant åtte gram marihuana på superstjernen da han ankom Kjevik lufthavn Kristiansand i forbindelse med Hovefestivalen på Tromøya utenfor Arendal, i tillegg til valuta til en verdi av 227.000 kroner. Bøtene ble på til sammen 52.000 kroner, som 40-åringen vedtok på stedet.

— Kan leve med beslutningen

Artistens norske advokat Holager Hagesæther bekrefter overfor Dagbladet at Utlendingsdirektoratet har fattet et utvisningsvedtak som utestenger Snoop Dogg fra Norge i to år fremover.

- Artisten og hans apparat har kommet fram til at de kan leve med beslutningen. De respekterer vedtaket og vil ikke påklage det, sier advokaten.

Utvisningsvedtaket får imidlertid ingenting å si for superstjernen i andre europeiske land.

— UDI var enige med oss i at det ville vært uforholdsmessig med tanke på denne lovovertredelsen. Artisten har et stort apparat rundt seg, så å ikke få utøve yrket sitt i noen av Schengen-landene hadde gått ut over veldig mange mennesker, sier advokaten til avisa.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. A-MAGASINET

  Oasis viste finger'n. Björk klemte trær. Snoop Dogg røyket og spiste kyllingvinger. Var du der da?

 2. KULTUR

  Anmeldelse: Anderson .Paak faller for sin egen høye standard

 3. KULTUR

  Kadetten-konsert står ikke oppført på superstjernens turnéliste

 4. FOTBALL

  Kommunen sier Start ikke har betalt stadionleie: – Et brudd på leieavtalen

 5. OSLOBY

  Etterlyst for tre drapsforsøk i seks år

 6. KULTUR

  Du har hørt om Kygo og Alan Walker, men neppe denne karen ...