Norge

Død person funnet i Sandnes

Kriminalteknikere er torsdag ettermiddag på en adresse i Sandnes etter at en død person ble funnet i forbindelse med rivningsarbeid.

  • Cornelius Munkvik
    Stavanger Aftenblad
Nyhetsbrev Få oversikten over ukens viktigste saker i Aftenpoddens nyhetsbrev.

(Stavanger Aftenblad): – Jeg kan bekrefte at politiet er på en adresse i Sandnes og foretar åstedsundersøkelse. På nåværende tidspunkt vil jeg ikke si noe om hvorfor vi er der, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Ifølge sikre kilder skal en død person ha blitt funnet på adressen. Funnet ble gjort i forbindelse med rivningsarbeid.

Klokka 16.30 torsdag ettermiddag bekrefter politiet at det er funnet en død person i et ubebodd hus i Sandnes sentrum. De undersøker nå saken som et mistenkelig dødsfall, og har satt i gang taktisk etterforskning.

Det var bygningsarbeiderne som fant personen, og meldte fra til politiet klokken 13.11 på torsdag.

Ikke identifisert

På en pressekonferanse klokken 17:30 fortalte avsnittsleder på personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt, Lone Wickstrøm, at de ennå ikke har identifisert personen.

– For å få en formell identifikasjon på den avdøde vil det mest sannsynlig ta noen dager, fortalte hun.

Det er 117 personer savnet i Sør-Vest politidistrikt, og Wickstrøm bekrefter at politiet undersøker om den avdøde kan være en av disse.

Politiet ønsker heller ikke å gå ut med flere detaljer om kjønn, alder eller nasjonalitet på personen.

Lenge ubebodd

Wickstrøm bekrefter at huset personen ble funnet har stått ubebodd over lengre tid, men politiet kan ikke ennå si hvor lenge personen har ligget der. De kan heller ikke si noe mer om dødsårsaken.

Les mer om

  1. Sør-Vest politidistrikt
  2. Sandnes