I 1999 debuterte Ari Behn som forfatter, novellesamlingen «Trist som faen» fikk strålende kritikker. Da han fikk en sekser i VG, tatoverte han terningen på en skulder. Bildet er tatt ved Petersons papirfabrikk i Behns hjemby Moss.
Rolf M. Aagaard
2001: Ari Behn var med å lage en dokumentar for TV2. Her er han i Peshawar i Pakistan.
Lise Åserud
2001: Harald Zwart hadde førpremierevisningen på filmen "One night at McCools" i hjembyen Fredrikstad. Her sitter Ari Behn (f.v.), Per Heimly og Jono El Grande (Jon Andreas Håtun) i kinosalen. Disse tre var sentrale i kunstnergruppen «Den nye vinen» på 1990-tallet.
Aas, Erlend
2001: Ari Behn og statsråd Trond Giske på tribunen under fotballkampen på Marienlyst stadion mellom Strømsgodset og Rosenborg.
Lise Åserud
2002: Kongefamilien har tradisjon med påskeskirenn i Sikkilsdalsetra. Her stiller prinsesse Märtha Louise og Ari Behn til start sammen. Antrekket hans ble mye kommentert i ettertid.
Erichsen, Jarl Fr.
2002: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn gifter seg i Trondheims domkirke Nidarosdomen. Her vinker brudeparet til folket fra trappen på Stiftsgården etter vielsen. Märtha Louise har dronning Mauds perlediadem som brudekrone.
HEIKO JUNGE
2002: I sin tale under bryllupsmiddagen sa Ari Behn: «Kjære Märtha, Aldri har jeg møtt et menneske med større styrke enn deg. / Aldri har jeg møtt et menneske som har mer hjertekraft enn deg. / Aldri har jeg sett en kvinne som er så inderlig vakker som deg./ Du utstråler en uimotståelig blanding av klokskap og skjønnhet, ynde og besluttsomhet./Du er uimotståelig sprudlende og kraftfull, lekende og alvorlig på samme tid./ Ja, du er uimotståelig når du bestandig lar meg få avslutte en diskusjon med disse ord:/ Ja, min elskede – du har helt rett! / På kjærlighetens vinger fløy jeg over, / For ingen mur kan lukke elskov ute. / Hva kjærligheten makter, vil den våge.»
Knut Falch
2002: Da prinsesse Märtha Louise ble 30 år gammel, hadde hun et sitat av Paulo Coelho på kjolen sin. Her møter hun og Ari Behn favorittforfatteren.
Tor Richardsen / KulturOgUnderholdning
2002: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn hygget seg sammen på tribunen under Oslo Horse Show i Oslo Spektrum.
Tor Richardsen
2002: Forliksmøte i Oslo tingrett mellom Ari Behn og hotellkjeden Choice. Behn følte seg misbrukt i reklame for hotellkjeden, og krevde en beklagelse i tillegg til erstatning. Ari Behn møtte Petter Stordalen til forliksmøtet. Partene ble enige om at hotellkjeden overfører 100.000 kroner til Fattighuset i Oslo.
Erlend Aas
2004: Ari Behn under festivalen Føling i Fjæra på Hankø, iført marokkansk nattkjole, sammen med sin nevø Ask Bjørshol (10) i forbindelse med eventyropplesningen til prinsesse Märtha Louise.
Bjørn Sigurdsøn
2004: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn deltok da Spanias kronprins Felipe giftet seg med Letizia Ortiz.
ANDREA COMAS / Reuters
2004: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn flyttet til New York med den eldste datteren. «Vi skal bruke tiden i New York godt, slappe av og finne ro. Jeg har graviditeten å ta hensyn til og Ari skal skrive», sa prinsessen til de fremmøtte pressefolkene.
Kristine Nyborg / Scanpix
2004: «Ernest Hemingway - Kort fortalt». Hemingways noveller i samling med nyskrevet etterord av blant annet Ari Behn ble presentert i Tanum på Karl Johans gate i Oslo. Kundene sto i kø for å få Behns signatur på etterordet i boken. Bildet viser ham med Boj Ottnes (i midten) og Grethe Holmen til høyre.
Knut Falch
2005: Gunnar «Kjakan» Sønsteby og kona Anne-Karin sammen med Ari Behn etter amatørforestillingen «33 faintings» av Anton Tsjekhov på Føling i fjæra-festivalen på Hankø.
Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
2007: Ari Behn designet servise og signerte det på Magnor Glassverk.
Tor G. Stenersen / Thorleif Andreassen
2008: Da Fredrik Skavlan flyttet TV-showet sitt til Stockholm, var Ari Behn gjest i det første programmet.
Arve Henriksen
2009: Kjetil Rolness, også kjent som Jens Pikenes, opptrådte sammen med Ari Behn i en ny versjon av Benny Borgs klassiske sang om Morgan Kane. I 2001 utfordret Behn Rolness til duell, etter å ha blitt kalt «svigersønnen fra helvete». De to skværet opp senere.
2009: Ari Behn lå i konflikt med kongehuseksperten Carl-Erik Grimstad, og stilte opp på hos Anne Grosvold i NRK for å fortelle om frustrasjonen sin. Han leste dette diktet: Familiesammenkomster lyder bratt av støyende akkorder/Med seg selv, med allmuen, med flertallet/Norges befolkning applauderer, feller krakilske dommer:/Ødelagt av såpestykker, pengeflom og bedagelig hushold/Åleglatt tangauniform/Slått istykker, gjort til behag for peiskos og familieblad
Urdahl Olav / Henriksen Arve
2010: Den 17. juni var det prinsessebryllup i Stockholm. Ari Behn, prinsesse Märtha Louise og kronprinsparet var der sammen.
Stein Bjørge / Wenche Fuglehaug
2011: Ari Behn og prinsesse Märtha Louise på kongetribunen under ski-VM i Holmenkollen.
Lise Åserud / SCANPIX
2011: Rogaland Teater satte opp teaterstykket «Treningstimen». Her er forfatteren Ari Behn sammen med skuespilleren Kikki Stormo.
Tommy Ellingsen / SCANPIX
2011: Ari Behn og fotograf Per Heimly fremførte en litterær «pecha kucha» i Spikersuppa under Oslo bokfestival.
Cornelius Poppe / SCANPIX
2011: Ari Behn ga ut boken «Talent for lykke» Den var en liten samling med korte fortellinger som blant annet omhandlet død i forskjellige former, stivnet kjærlighet og ikke-kommunikasjon i relasjoner – samt diverse erindringer, fantasier og reiser.
Roald, Berit / Scanpix
2013: Ari Behn på catwalken under visningen av Moods of Norways kolleksjon Fiddlers & Waltzers i Gamle Logen i Oslo.
Audun Braastad / NTB scanpix
2013: Ari Behn utviklet seg også som maler. Han stilte blant annet ut i Bergen sammen med Per Heimly og Unni Askeland.
Marit Hommedal / NTB scanpix
2015: Da Kolon forlag presenterte høstlisten sin i 2015, kom forfatterne Ari Behn og Pedro Carmona-Alvarez sammen.
Pedersen, Terje / NTB scanpix
2015: Ari Behn vendte tilbake til start, og ga ut en novellesamling, «Tiger i hagen».
Tor Stenersen
2016: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, sammen med resten av kongefamilien, ankommer gudstjeneste i Slottskapellet i forbindelse med kongeparets 25-årsjubileum.
Berit Roald / NTB scanpix
2016: Ari Behn var på gamle trakter i New York da han deltok på en norsk-amerikansk litteraturfestival.
Johannes Worsøe Berg
2017: Ari Behn og Per Heimly stilte ut bilder i Galleri Oddvar Olsen i Drammen.
Vidar Ruud / NTB scanpix
2018: Ari Behn intervjuet skuespiller Mikael Persbrandt og forfatter Carl Johan Vallgren. Vallgren hadde skrevet en bok om Persbrandt.
Dan P. Neegaard
2019: Ari Behn og Espen Eiborg deltok på 25-års-jubileet for God morgen Norge.
Thomas Andersen / TV 2
2019: Stille foran Slottet 1. juledag. Den kvelden kom meldingen om at Ari Behn er død.
Fredrik Hagen/NTB Scanpix