Norge

Ta vare på favorittene

Og få tilgang til dem fra flere steder.

  • Christine Jensen

De fleste lagrer interessante nettsider som bokmerker/favoritter i nettleseren — enten det er i Internet Explorer, Firefox eller Opera. Men disse bokmerkene er kun tilgjengelig på PC-en man lagret dem på og i nettleseren man lagret dem i. Eller er de det? Ikke hvis du følger tipsene under:

Importere og eksportere bokmerker mellom nettlesere

For de som bruker flere forskjellige nettlesere på en PC er det greit å være klar over at man fra de fleste nettlesere enkelt og greit kan importere eller eksportere bokmerkene til en annen nettleser.

I Internet Explorer går man inn på "fil" og deretter "importer og eksporter" og følger veiviseren. I Mozilla Firefox går man til "fil" og "importer" for å importere. For å eksportere går du til "bokmerker" og deretter til "organisér bokmerker" for så å trykke på "fil" og "eksporter".

Last ned tilleggstjenester

Noen nettlesere, slik som Mozillas, tilbyr også gratis nedlastbare tilleggstjenester som lar deg få tilgang til bokmerkene dine i samme nettleser på en tilfeldig PC, ved å logge inn.

denne siden er en oversikt over forskjellige bokmerke-tjenester du kan laste ned til Mozilla Firefox. Foxmark Bookmark Synchronizer gjør at du kan synkronisere bokmerkene dine i Firefox-nettleserne du bruker på forskjellige maskiner. Du får også tilgang til bokmerkene dine gjennom my.foxmarks.com.

Tilgang til alle bokmerker hvor som helst

Men for å ha tilgang til alle bokmerkene dine på et sted uavhengig av både PC og nettleser, er det lureste å bruke en bokmerketjeneste på nett. Disse finnes det hundrevis av, og vi har prøvd ut noen av dem, for å hjelpe deg å velge den rette:

Les mer om: Bokmerketjenester på nett!

Les også

  1. Kuleste webprogrammene i 2005

  2. Ny Google Toolbar

  3. Send SMS fra MSN Messenger

  4. Vil lage Wiki-søk

Du trenger ikke sitte på din egen PC for å ha tilgang til alle bokmerkene dine.