Politiet har funnet fluktbilen etter våpentyveriet på Dal i Eidsvoll

Politiet tror de har funnet fluktbilen som ble brukt under det store våpentyveriet på Dal i Eidsvoll i Akershus natt til mandag og ønsker tips fra publikum.

Politiet mener å ha funnet den antatte fluktbilen som ble brukt etter våpentyveriet på Dal natt til mandag. Bilen, en mørkegrå Audi A7 ble funnet ved Nebbenes kafeteria på Eidsvoll Verk.

– Vi ønsker informasjon om bilen og dens bevegelser den siste tiden, skriver romerikspolitiet på Twitter.

Bilen som politiet mener kan være fluktbilen er en mørkegrå Audi A7, som ble funnet Østre Hurdalsveg ved Nebbenes kafeteria på Eidsvoll, opplyser politiet.

Ifølge politiet er bilen trolig stjålet mellom klokken 00.15 og 00.20 den 31. juli.

Trolig stjålet. Vi ønsker info. om bilen og dens bevegelser siste tid. Vi har grunn til å tro at tyvene brøt seg inn på BørseLars

Flere våpen borte

Politiet på Romerike fikk kl. 05:55 mandag morgen melding om at en våpenforretning på Eidsvoll er blitt utsatt for grovt tyveri. En bil hadde rygget inn i inngangspartiet i butikken.

Politiet var bevæpnet da de først rykket ut til stedet, men er ikke lenger aktivt bevæpnet.

– Det er borttatt flere våpen fra stedet, men vi har ingen opplysninger om type eller antall, sa operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud til Aftenposten rundt klokken 10 mandag formiddag.

Børselars våpenforretning på Dal ble ranet i morgentimene mandag.
Et ukjent antall våpen ble stjålet fra våpenforretningen Børselars på Dal.

Politiet har foreløpig ingen opplysninger om det er en eller flere gjerningspersoner som står bak. Tyveriet kan ha skjedd i løpet av natten.

Det var en stjålet, mørkeblå Audi som sto igjen i butikken.