Norge

Kvinne i 40-årene livstruende skadet etter knivstikking

En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter at en kvinne i 40-årene ble knivstukket i en bolig i Sveio i Hordaland fredag kveld. Kvinnen er livstruende skadet.

 • NTB

– En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade etter at en kvinne i 40-årene ble knivstukket i en privat bolig i Valevåg fredag kveld, opplyser politiadvokat Per Terje Brundtland i Sørvest politidistrikt.

Politiet ble varslet om knivstikkingen like før klokken 23 fredag kveld. Den siktede mannen har erkjent at det var han som knivstakk kvinnen, og han vil bli avhørt i løpet av lørdag.

– Kvinnen ble sendt til Stord sykehus hvor hun ble operert for livstruende skader. Hennes tilstand er nå stabil, og hun ligger nå til observasjon på sykehuset. Kvinnen vil bli forsøkt avhørt når hennes tilstand tillater det, opplyser Brundtland.

– Opplysninger som politiet foreløpig sitter på, tilsier at det skal være en relasjon mellom siktede og kvinnen. Den videre etterforskningen vil søke å avklare relasjonen mellom dem, sier politiadvokaten.

Kvinnen ble raskt fraktet til sykehuset, og den siktede mannen ble pågrepet uten dramatikk, opplyser politiadvokat Åshild Ravndal til NTB.

Kvinnen skal ha blitt knivstukket i magen, og ifølge VG har politiet beslaglagt en kniv som de mener er gjerningsvåpenet.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. NORGE

  Én livstruende skadet etter voldshendelse i Møre og Romsdal

 2. NORGE

  Den siktede erkjenner voldsbruk i Ørskog

 3. NORGE

  Mann med øks skutt av politiet på Skjetten. Nå risikerer han ti års fengsel.

 4. NORGE

  Gjerningspersoner på frifot etter knivstikking i Oslo sentrum

 5. NORGE

  Mann funnet alvorlig skadet på Haugenstua i Oslo etter angivelig knivstikking – kvinne siktet

 6. OSLOBY

  Mann pågrepet etter knivstikking på Sinsen i Oslo