Norge

Alle gjort rede for etter brann i enebolig i Follo

Politiet har fått kontakt med en mann som var savnet etter en boligbrann i Follo natt til torsdag. Dermed er alle beboerne gjort rede for.

Tre personer er registrert på adressen der det begynte å brenne sent onsdag. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

 • NTB

Ved 3-tiden natt til torsdag var mannen fortsatt savnet, og søket med røykdykkere i brannruinene var innstilt for natten. Halvannen time senere opplyser politiet at de har fått kontakt med mannen i Oslo.

Ergo er ingen personer savnet i forbindelse med brannen, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Brannen er slukket, men det ryker fortsatt kraftig, og brannvesenet driver etterslukking. Eneboligen er totalskadd og mer eller mindre nedbrent, opplyste operasjonsleder Børge Løge i Øst politidistrikt til NTB litt før klokken 3.

Nødetatene rykket ut til brannstedet på Tomter ved 23-tiden onsdag kveld. Etter halvannen times tid begynte brannvesenet å få kontroll over ilden.

– Det har vært fare for spredning og derfor evakuering av nabohus, men vi har nå fått kontroll på flammene, sier vaktleder Leif Høyland i Alarmsentral brann øst til VG.

Tre beboere er registrert på adressen. To av dem var ikke hjemme da det begynte å brenne og kunne forholdsvis raskt gjøres rede for. Først ved 4.30-tiden fikk politiet kontakt med tredjemann.

Brannårsaken er ukjent, og politiet opplyser at den rutinemessige etterforskningen av brannen fortsetter.

Les mer om

 1. Brann

Relevante artikler

 1. NORGE

  Politiet bekrefter: To omkom i husbrann

 2. NORGE

  To til sykehus etter boligbrann i Sandefjord

 3. NORGE

  En person bekreftet død i rekkehusbrann i Horten

 4. NORGE

  Tomannsbolig totalskadet etter i Fyllingsdalen i natt

 5. NORGE

  En person døde etter brann i Tønsberg

 6. NORGE

  Over 100 boliger evakuert i skogbrann ved Moss