Norge

HA: – Politiet ransaker MC-klubb i forbindelse med Jemtland-saken

Torsdag ransaker politiet lokalene til en MC-klubb i Stange i Hedmark, hvor den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland inntil onsdag var styremedlem.

  • og NTB

Torsdag ettermiddag gjennomfører politiet en ransakelse av lokalene til en lokal MC-klubb i Stange i Hedmark, skriver Hamar Arbeiderblad (HA).

Onsdag ble den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland fjernet fra sitt verv som styremedlem i klubben, og ifølge HA er ransakelsen i forbindelse med etterforskningen i Jemtland-saken.

Forsvant 29. desember

36 år gamle Janne Jemtland forsvant natt til fredag 29. desember. Politiet gjennomførte en omfattende leteaksjon og etterforskning i saken, men den kom først i gang fra 31. desember, to døgn etter at Jemtland ble borte.

Den 5. januar ble det klart at det hadde blitt funnet blod i snøen i veikanten i nærheten av Brumunddal sentrum, som stammet fra den forsvunnede 36-åringen.

Senere ble det også funnet et annet blodspor som stammet fra Jemtland rundt én kilometer unna det første blodsporet.

Jemtland ble funnet død i Glomma lørdag. Hennes ektemann (46) ble pågrepet etter funn på familiens eiendom i Brumunddal. 46-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Les også

  1. LES OGSÅ: Bekrefter funn av Janne Jemtland – dødsårsak fortsatt ukjent

  2. LES OGSÅ: Janne Jemtlands bror : – Det er blitt vist en omtanke jeg aldri har opplevd

Les mer om

  1. Stange
  2. Hedmark
  3. Etterforskning