Norge

Ingen mistenkte etter at mann ble funnet død i kjeller i Trondheim

Politiet har startet etterforskning etter at en person er funnet død i en kjeller i en boligblokk i Trondheim. Det var håndverkere som fant den døde personen.

  • og NTB

I 22-tiden opplyste politioverbetjent John Olav Volden til Adresseavisen at mannen er obdusert og identifisert.

– Vedkommende er en mann i 30-årene. Han er ikke hjemmehørende i Trøndelag. Vi jobber nå med å varsle de pårørende, sier Volden.

Den døde mannen ble funnet i et søppelrom i blokka i forbindelse med utbedring av feil på vannsystemet i bygningen. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Har sett mannen tidligere

Ifølge Adresseavisen ble mannen funnet av en rørlegger som lette etter en lekkasje. Han tilkalte da boligblokkas vaktmester, Ragnar Helmersen.

– Rørleggeren så noe i kjelleren som han var usikker på hva var. Han trodde det var en dukke og ville ikke være der, sier Helmersen, som varslet politiet om funnet.

Helmersen opplyser at han har sett mannen i området tidligere.

Delvis avkledd

Politiet fikk melding om funnet i boligblokken i Midtbyen i Trondheim sentrum rundt klokken 14.50. Ifølge TV 2 var den døde mannen delvis avkledd da han ble funnet.

Politiet er sparsomme med opplysninger i saken.

– Vi er tidlig i etterforskningen og har ikke mer informasjon vi kan gå ut med nå, sier operasjonsleder Solfrid Legdheim hos politiet i Trøndelag til NTB.

Krimteknikere sperret av kjelleren og jobbet på stedet tirsdag kveld.

Les mer om

  1. Etterforskning
  2. Politiet
  3. Trondheim