Blogger byttet binders mot hus

26-årig blogger ble vår tids Espen Askeladd.

Mer om data og Internett her.

Den 26 år gamle bloggeren Kyle MacDonald fra Montreal har klart det tilsynelatende umulige, å bytte en binders mot et hus, skriver CNN.

Ett års bytting

Det er et år siden MacDonald satte seg fore å gjennomføre byttehandelen, og plasserte den første bytteannonsen på craigslist.com.

Der ba han om å få bytte bindersen mot noe større og bedre, og fikk en fiskeformet kulepenn i retur.

Fiskepennen fikk sin annonse, og slik gikk det slag i slag. MacDonald hadde snart byttet til seg en skapknott av keramikk, så en campingovn, så et strømaggregat og så videre.

Kjendisbytte

MacDonald var innom både en snøscooter, platekontrakt og ett års gratis husleie i Phoenix før han i april kom i kontakt med skuespilleren Corbin Bernsen, den blonde kjekkasen fra TV-serien L.A. Law.

MacDonalds byttehistorie hadde nemlig nå fått stor oppmerksomhet i media, og Bernsen så sitt snitt til å få en god porsjon markedsføring da han tilbød seg å bytte gratis husleie mot en betalt rolle i en spillefilm.

MacDonald mente imidlertid at dette ville bryte med det opprinnelige prosjektet, ettersom Bernsen neppe egentlig hadde bruk for gratis husleie.

Alice Cooper mot Kiss

Han byttet derfor leiekontrakten mot en kveld med rockestjernen Alice Cooper, før han overrasket leserne sine med å bytte Cooper-kvelden mot en snøkule med Kiss-figurer i, en slik du rister på for å virvle opp et realt snøvær.

Bernsen har nemlig en samling på mer enn 6.500 snøkuler, og dermed kunne MacDonald godta Bernsens tilbud med god samvittighet.

Historien satte fart på bystyret i den fraflyttingstruede småbyen Kipling, som sporenstreks tilbød MacDonald et hus i bytte mot filmrollen, som de ville gi bort etter en slags lokal Idol-konkurranse.

De lovte dessuten å sette opp en kjempebinders ved innkjøringen til byen, et stunt som i alle fall i et øyeblikk vil gi dem sårt tiltrengt oppmerksomhet som kan bremse fraflyttingen.

Dermed har Kyle MacDonald som en moderne Espen Askeladd oppnådd det han ville, nemlig å bytte en rød binders mot et hus.

Mer om data og Internett her.

Skuespilleren Corbin Bernsen byttet en filmrolle mot en snøkule.
En kveld med den aldrende rockeren Alice Cooper ble byttet bort mot en snøkule.