Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Verdal

To personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død hos naboen i Verdal lørdag morgen.

En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser. Politiet på rundspørring i området.
  • NTB
Politiet gjennomførte en rundspørring i området i Verdal sentrum lørdag ettermiddag etter at en mann i 50-årene ble bekreftet død tidligere på morgenen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.
Boligen der en mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen er sperret med sperrebånd. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser.
Les også

Mann i 50-årene i Verdal døde av naturlige årsaker

Det bekrefter politiadvokat Martin Moen overfor Trønder-Avisa. Personene hadde tidligere status som vitner før de ble pågrepet.

De siktede er en mann i 40-årene og en kvinne i 60-årene bosatt i Trøndelag. Verken de eller avdøde er kjent for politiet fra tidligere.

– Etterforskningen pågår med full styrke og det gjennomføres avhør av de siktede lørdag ettermiddag og kveld, sier Moen i en pressemelding.

Politiet ble varslet om at en mann hadde fått mulig hjertestans på en privatadresse ikke langt fra Verdal sentrum like før klokka 7.30 lørdag morgen. Mannen i 50-årene ble bekreftet død av lege etter forsøk på gjenoppliving.

Funn på stedet gjorde at politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig. Politiadvokat Moen opplyser til VG at den avdøde ble funnet på naboens adresse.

Mannen blir obdusert søndag. De pårørende er varslet.