Norge

Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Verdal

To personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død hos naboen i Verdal lørdag morgen.

En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser. Politiet på rundspørring i området. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix

 • NTB

Politiet gjennomførte en rundspørring i området i Verdal sentrum lørdag ettermiddag etter at en mann i 50-årene ble bekreftet død tidligere på morgenen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix

Boligen der en mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen er sperret med sperrebånd. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix

Les også

Mann i 50-årene i Verdal døde av naturlige årsaker

Det bekrefter politiadvokat Martin Moen overfor Trønder-Avisa. Personene hadde tidligere status som vitner før de ble pågrepet.

De siktede er en mann i 40-årene og en kvinne i 60-årene bosatt i Trøndelag. Verken de eller avdøde er kjent for politiet fra tidligere.

– Etterforskningen pågår med full styrke og det gjennomføres avhør av de siktede lørdag ettermiddag og kveld, sier Moen i en pressemelding.

Politiet ble varslet om at en mann hadde fått mulig hjertestans på en privatadresse ikke langt fra Verdal sentrum like før klokka 7.30 lørdag morgen. Mannen i 50-årene ble bekreftet død av lege etter forsøk på gjenoppliving.

Funn på stedet gjorde at politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig. Politiadvokat Moen opplyser til VG at den avdøde ble funnet på naboens adresse.

Mannen blir obdusert søndag. De pårørende er varslet.

Les mer om

 1. Ulykker
 2. Krim
 3. Politiet
 4. Verdal
 5. Etterforskning

Relevante artikler

 1. NORGE

  Mann i 40-årene funnet død i Kristiansand – politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig

 2. NORGE

  Mann siktet etter at kvinne døde i Trondheim

 3. NORGE

  Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn.

 4. NORGE

  Sian-aktivisten Dan Eivind Lid er funnet død. Politiet etterforsker drap.

 5. NORGE

  Drapssiktet mann varetektsfengslet i fire uker

 6. NORGE

  Funn av død person i elv på Toten- etterforskes som mistenkelig dødsfall