- Unnskyld, Elin

Jesper Parnevik beklager overfor kona til Tiger Woods.

Jesper Parnevik introduserte i sin tid Elin Nordegren for Tiger Woods. FOTO: AP

Jesper Parnevik sier at han skylder Elin Nordegren en unnskyldning fordi han presenterte henne for Tiger Woods.Golfstjernen Woods ba onsdag offentlig om unnskyldning for å ha sviktet kona og familien med «overtramp», etter medieoppslag om at han har vært utro mot sin svenske kone.

– Jeg er veldig trist. Jeg synes veldig synd på Elin, for det er min og kona mi sin skyld at hun ble sammen med ham, sier den svenske golfspilleren til Golf Channel.

Må tenke seg om

– Vi trodde han var en bedre fyr enn han tydelig er, og jeg må be Elin om unnskyldning.

44-åringen, som har vunnet seks turneringer på PGA-touren, har lite til overs for verdensenerens oppførsel.

Som familie

– Elin er som en del av familien vår. Neste gang håper jeg hun bruker en driver i stedet for et treerjern, sier han til Expressen om sin tidligere barnepike, som skal ha gitt Woods og bilen hans en omgang med golfkølla i sinne over hans sidesprang.

Nordegren jobbet som barnepike for den svenske golfproffen inntil hun møtte Woods og giftet seg med ham. Verdenseneren ba onsdag offentlig om unnskyldning for å ha sviktet Elin og familien med «overtramp», etter medieoppslag om at han har vært utro.

Just do it?

I helgen måtte Woods behandles på sykehus for sår i ansiktet. Offisielt brukte Elin Nordegren en golfkølle til å knuse bilruten for å hjelpe ham ut etter at han krasjet, men mange tror hun i virkeligheten slo løs på ham og bilen.

Woods er i ferd med å bygge en ny praktvilla rett ved Parneviks hjem i Jupiter, Florida. Naboforholdet kan bli mindre enn hjertelig. Mens andre golfproffer har uttrykt støtte til Woods, viser Parnevik ingen forståelse.

– Når du er verdens beste idrettsutøver, bør du tenke deg om. Du bør ikke, som sponsoren hans sier, bare «gjøre det»

Elin Nordegren og Tiger Woods. FOTO: REUTERS