Norge

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Rogaland

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Tananger i Sola kommune. Personen ble funnet like før klokken 5 tirsdag morgen.

En mann i 20-årene er funnet livløs og erklært død i Tananger i Sola kommune. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, og politiet ber om tips.
  • og NTB
Nyhetsbrev Få oversikten over ukens viktigste saker i Aftenpoddens nyhetsbrev.

Mannen ble funnet ved femtiden natt til tirsdag.

– Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, opplyser Sørvest politidistrikt.

Så langt vil ikke politiet kommentere mulig dødsårsåk eller andre omstendigheter rundt hendelsen, og de begrunner det med taktiske hensyn. Det er besluttet at den døde skal gjennom en rettsmedisinsk undersøkelse slik at politiet kan få bedre kunnskap om hva som kan ha skjedd.

– Den avdøde er identifisert, og pårørende er varslet. Det er likevel for tidlig å frigi navnet på vedkommende, skriver politiet.

Politiet ønsker tips i saken. De vil gjerne komme i kontakt med dem som har gjort observasjoner i Tananger-området i tidsrommet mellom klokka 18 mandag kveld og klokka 5 natt til tirsdag.

Ifølge Aftenbladet ble den døde funnet i Havnealleen. Det var en forbipasserende som meldte fra.

Les mer om

  1. Tananger
  2. Politiet
  3. Sola kommune