Mann til sykehus etter slagsmål på hotellrom

Tre personer er siktet etter at en mann ble slått og sparket i Trondheim i natt.

Mannen som ble banket opp ble kjørt på sykehus i natt.
  • Henning Betten

En mann er kjørt til St. Olavs Hospital etter at politiet i natt fikk melding om et slagsmål på Clarion Collection Hotel Grand Olav på Olavskvartalet i Trondheim sentrum.

Politiet opplyser at mannen var bevisst da han ble tatt med av ambulansen, og han har trolig kun fått lettere skader.

Den første meldingen gikk ut på at mannen hadde blitt knivstukket, men dette viste seg å ikke stemme. Operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser i natt til at mannen i stedet skal ha blitt slått og sparket av andre personer på hotellrommet.

Flere pågripelser

Hendelsen har skjedd på et hotellrom i 6. etasje.

— Når vi kommer hit møter vi folk på vei bort fra stedet, og det er uklart og uoversiktelig hva som har skjedd. Det er også uklart om det er brukt noen kniv eller annet stikk- eller slagvåpen. Det har tydeligvis vært et slagsmål i og rundt et hotellrom, sier politiets innsatsleder Erik Bang Danielsen til Adressa.no .

Politiet tok i natt med seg syv personer inn til politistasjonen etter hendelsen. Disse har alle vært til stede i eller ved hotellrommet. I utgangspunktet var bare en av dem mistenkt, mens de andre ble regnet som vitner.

Etterlyst

Fredag morgen har tre personer status som siktet i saken. To er mindreårige og er overført til barnevernet. Disse to har bare vært til stede og ikke deltatt i voldshandlingen. En person er fortsatt etterlyst.

— Dette er alle kjenninger fra miljøet, og antagelig har de hatt et oppgjør, sier operasjonsleder Tore Kyllo.

Alle de involverte, bortsett fra de mindreårige, skal være i 20-årsalderen. Dette gjelder også mannen som ble kjørt til sykehus.

Sperret av hotellrommet

Politiet fikk melding via AMK og rykket ut til stedet med fem patruljer. Politiet bevæpnet seg siden det først ble antydet at det var blitt brukt kniv.

De tekniske undersøkelsene i gangen utenfor hotellrommet ble avsluttet i natt.

— Det sentrale åstedet er hotellrommet, som vi har sperret av og som vil bli undersøkt nærmere i morgen, sier innsatslederen natt til fredag.

Politiet ble varslet om hendelsen rundt midnatt.