To siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo - en person alvorlig skadet

En person i 50-årene ble alvorlig skadet etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand på Torshov i Oslo natt til torsdag. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk.

En person er kritisk skadet etter ha blitt stukket med en skarp gjenstand på Torshov i Oslo natt til torsdag. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

– Vi håper å få dem avhørt i løpet av dagen. Fornærmede er nå stabil, skriver politiet i en pressemelding like før kl 6 torsdag morgen.

Den skadede ble beskrevet som kritisk skadet av ambulansepersonell og kjørt til sykehus, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Vi fikk melding om hendelsen kvart på to natt til torsdag, og vi er på stedet med et betydelig antall ressurser, sier operasjonsleder Eirik Sannes til NTB.

Hendelsen fant sted i en leilighet, og politiet jobber på stedet med etterforskningskritt. To personer, som politiet knytter til hendelsen, ble pågrepet og kjørt til arresten. Den ene er i 40-årene, den andre er i 50-årene.

– Vi kan ikke si noe om relasjonen eller hendelsesforløpet, dette jobber vi med å avklare, skriver Sannes i en pressemelding.

Det var den skadede som selv meldte fra til politiet.

– Personen var påført alvorlige skader og ble tatt hånd om av helse umiddelbart, sier innsatsleder Tore Barstad i Oslo politidistrikt.

Videre opplyser han at personen ikke er livstruende skadet. Politiet jobber på stedet med teknisk og taktiske undersøkelser.