Norge

Mann lettere skadet etter knivstikking i Oslo – mann pågrepet

En mann fikk lettere skader da han ble knivstukket utenfor Sandaker senter i Oslo onsdag kveld. En mann er pågrepet.

Politiet leter etter gjerningsperson etter at en person ble funnet med mulige stikkskader ved Sandaker senter onsdag kveld.
  • NTB

En mann som ble sett løpende fra stedet og inn i bygningen som huser senteret etter hendelsen, er pågrepet for knivstikkingen. Pågripelsen gikk rolig for seg. Mannen er kjørt i arresten.

– Fornærmede betegnes som lettere skadet og har fått behandling for skadene på Ullevål sykehus. Politiet er fremdeles på åstedet og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Søket etter gjerningsmannen pågår fremdeles, opplyser Oslo politidistrikt litt etter klokken 21 onsdag kveld.

Politiet mener det er nærliggende å anta at voldshendelsen nettopp hadde funnet sted da brannmannskaper kom over den skadede mannen rett etter klokken 20 tidligere på kvelden.

Mannen som ble sett løpende fra stedet, var cirka 170 centimeter høy, mørk i huden, bar svart skyggelue og en svart Peak Performance-jakke.

I sitt varsel til politiet har de beskrevet skadene som stikkskader, men politiet vet ikke hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

Den skadede fikk førstehjelp på stedet og ble deretter brakt til sykehus.