Norge

Avhører pågrepne etter masseslagsmål i Lyngdal

Politiet har startet avhørene av de åtte som er pågrepet etter masseslagsmålet i Lyngdal tirsdag kveld. Hendelsesforløpet er fortsatt uklart.

Kriminalteknikere fra politiet undersøker området rundt en bil parkert ved stedet der flere ble skadd i et masseslagsmål utenfor Lyngdalshallen tirsdag kveld. Foto: Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

  • NTB

– Inntil videre holdes de alle i vår varetekt mens det pågår avhør og etterforskning. Etter hvert må våre jurister avgjøre hvorvidt noen skal fremstilles for varetektsfengsling, sier lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal til Lister24.

Politiet har fått gjennomført en del avhør siden de rett før klokka 20 tirsdag fikk melding om masseslagsmål med opp mot 15 personer utenfor Lyngdalshallen.

– Antallet pågrepne gjør at det ikke bare tar tid å få gjort avhørene, de skal også gjennomgås. Noen må kanskje avhøres flere ganger som følge av at det kommer inn nye opplysninger i saken, sier Aas.

Flere av de involverte skal ha vært i besittelse av balltre og kniv. En av dem ble knivstukket, mens en annen skal ha blitt påkjørt av en bil på stedet. Politiet har så langt ikke fått bekreftet hvorvidt opplysningene om påkjørselen stemmer eller ikke.

– Angående hendelsesforløpet og foranledningen så er det fortsatt veldig uavklart også for oss. Samtidig kan vi ikke gå ut med så mye informasjon, all den tid det fortsatt er mange som skal avhøres. Noen av de involverte er avhørt, mens andre ikke er det, forteller lensmannen.

Han legger til at politiet fortsatt ønsker å snakke med flere personer som kan ha opplysninger i saken. Aas utelukker ikke flere pågripelser.

Les også

  1. Åtte pågrepet etter masseslagsmål i Lyngdal

  2. Trolig flere alvorlig skadet i masseslagsmål i Lyngdal

Les mer om

  1. Lyngdal
  2. Krim
  3. Politiet
  4. Etterforskning