Mann i 20-årene livstruende skadet - kjørte inn i container

Tre ungdommer satt i en bil som kjørte rett i en container ved Hillevågsvatnet i Stavanger onsdag kveld. En av dem, en mann på rundt 20 år, er livstruende skadet.

Redningsmannskapene i arbeid på ulykkesstedet.
  • Atle Andersen

Bilføreren på rundt 20 år ble sittende fastklemt etter ulykken. Han er også den som er hardest skadet, skriver aftenbladet.no.

— Mannen er skadet i hodet, og er til intensiv behandling. Tilstanden hans er livstruende, og situasjonen er uavklart, heter det fra akuttmottaket ved Stavanger universitetssykehus ved 23.30-tiden.

En 16 år gammel gutt - som satt i passasjersetet foran - er også skadet i hodet. Han får intensiv behandling, og tilstanden hans er stabil.

En annen 16-åring, som satt i baksetet, fremstår ifølge akuttmottaket som uskadet, men holdes på sykehuset for observasjon.

Naboer forteller til Aftenbladet.no at de hørte et stort brak da ulykken skjedde.

— Politiet i Stavanger etterforsker i natt ulykken, og åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere, sier operasjonsleder Svein Kjetil Larsen ved Rogaland politidistrikt.

Ifølge øyenvitner skal bilen med tre unge menn ha holdt høy fart da føreren mistet kontrollen over bilen i svingen fra Paradisveien, og kjørte rett i containeren, som sto bakpå en lastebil parkert i Consul Sigval Bergesens vei ved Hillevågsvatnet.