Panama-spillere frastjålet verdisaker på hotellrom i Oslo

Flere spillere fikk verdisaker stjålet fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag kveld, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

Panamas landslag på Ullevaal stadion

– Det stemmer. Vi er på hotellet i Nydalen etter melding om at det har vært innbrudd på flere rom i løpet av kvelden, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NTB like før klokken 2.

Han sier politiet jobber med å sikre spor og med å få oversikt over hendelsesforløpet. De forsøker også å få oversikt over hvor store verdier det er snakk om.

– Vi snakker større verdier enn jeg pleier å ha på et hotellrom, men hvor mye det nøyaktig er snakk om, vet vi ikke ennå, sier Hekkelstrand.

Han opplyser at politiet fikk melding om tyveriene klokken 23.19, men at det trolig fant sted i tidsrommet mellom 17 og 21, da spillerne var på Ullevaal stadion.

Tre rom rammet

Fotballforbundet i Panama skriver på Twitter at det skal ha vært innbrudd på tre av landslagets rom.

Ifølge VG skriver lokale medier i Panama at forsvarsspiller Román Torres skal ha blitt frastjålet 1000 amerikanske dollar, altså drøyt 8000 norske kroner, og to klokker. Keeper Jaime Penedo og fotballforbundets visepresident skal også ha blitt frastjålet eiendeler.

Avisen skriver at politiet er i kontakt med de berørte spillerne og jobber med å avhøre dem.

– Det er noen utfordringer siden vi ikke snakker samme språk og det er på natten, sier Hekkelstrand til VG.

Radisson Blu Hotel Nydalen opplyser til NTB at de ikke ønsker å uttale seg om hendelsen.