Norge

Fjerdemann fengslet for narkosmugling i småfly

Ytterligere en mann er varetektsfengslet etter at tollere fant 50 kilo hasj om bord i et småfly fra Tyskland som landet på Kjeller på Romerike mandag.

Det var i dette småflyet tollerne fant 50 kilo hasj og et stort antall piller etter at piloten landet på Kjeller flyplass uten landingstillatelse.
  • og NTB

Tre tyskere ble fengslet onsdag. En nordmann ble fremstilt for fengsling torsdag, skriver Romerikes Blad.

– Han erkjenner ikke straffskyld og stiller seg helt uforstående til saken, sier advokat Patrick Neumann, som forsvarer mannen.

En av de tre andre fengslede, en tysker i 40-årene, har erkjent straffskyld i saken. De andre nekter for å ha noe med smuglingen å gjøre.

  • Småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj

Ytterligere en nordmann ble avhørt i saken onsdag, men blir ikke fremstilt for fengsling. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Da flyet landet på Kjeller flyplass uten landingstillatelse mandag kveld, hadde alarmen gått hos Tollvesenet. Inne i flyet, en Cessna, fant tollerne 50 kilo hasj og et stort antall piller.

Politiet har overtatt etterforskningen og sent tirsdag kveld gjennomførte man en aksjon mot de mistenkte mottagerne av narkotikaen. To nordmenn i 40-årene ble da pågrepet.

Les mer om

  1. Hasj
  2. Politiet
  3. Tollvesenet
  4. Krim