Mor og sønn knivstukket på Slemmestad

En kvinne og hennes sønn i tenårene er skadet etter å ha blitt knivstukket på Slemmestad i Buskerud. En mann er pågrepet.

Politiet jobbet tirsdag ettermiddag med å forsøke å finne ut mer om omstendighetene rundt knivstikkingen. Politiet meldte om hendelsen rundt 15.45.

En mann i 20-årene er pågrepet. Også han er skadet.

De involverte er en kvinne i 50-årene og hennes sønn som er i slutten av tenårene.

– Vi jobber nå med å avklare om det er noen relasjon mellom de fornærmede og gjerningsmannen, det foretas avhør og taktisk og teknisk etterforskning, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sørøst politidistrikt til NTB.

Det var kvinnen som ringte politiets nødnummer.

– Hun fortalte at sønnen ble forfulgt av en mann med kniv, sier politiets innsatsleder Arne Guddal til Drammens Tidende. Mannen med kniv skal ha dukket opp hjemme hos kvinnen og sønnen.

Nødetatene rykket ut kort tid etter klokken 15 til Fjellveien i Slemmestad etter melding om knivstikking. Like etter meldte politiet at to personer var skadet og at politiet søkte etter gjerningsmannen. Rundt 15 minutter senere kom en ny melding om at politiet hadde kontroll på gjerningsmannen.

Omfanget av skadene er ikke kjent, men to av de tre ble fraktet til Oslo universitetssykehus, og en er kjørt til legevakt.