Gikk du glipp av fyrverkeriet i Oslo? Se det her!

Været satte en stopper for fyrverkeriet i flere byer langs kysten av Vestlandet, men i Oslo var ikke vinden i nærheten av å være sterk nok til å gjøre det samme.

Et par minutter over midnatt gikk de første rakettene i kommunens fyrverkeri til være utenfor Akershus festning og rådhuset.

13 minutter senere ble den populære forestillingen avsluttet med et kjempebrak og jubelen fra folkemengden på Kontraskjæret og ved rådhuset hørtes helt opp til vår fotoplattform på taket av avishuset i Akersgata 55.

Fyrverkeriet er populært blant mange, men for andre medfører det utfordringer og mange hundeeiere går langt for å beskytte sine firbente venner. Noen tar til og med inn på hotell i fyrverkerifri sone.

På et flyplasshotell ved Gardermoen er det de firbeinte gjestene som står i høysetet på årets siste natt – langt fra larmende raketter.

150 hunder

Det er ikke bare tobeinte som samles til fest på nyttårsaften, men når opp mot 150 firbeinte tar inn på Quality-hotellet ved Gardermoen, er det en klassisk nyttårsingrediens som mangler: fyrverkeri.

For femte år på rad blir hotellet omgjort til dyrehotell for en natt, melder TV 2.

– For hvert år som går, har det bare kommet flere og flere. Det har vært fullbooket i flere uker, sier service manager Katinka Christensen i Nordic Choice.

Og selv med 150 hunder i samme festsal pleier det å gå rolig for seg på de firbeintes nyttårsfeiring.

– De fleste hundene oppfører seg veldig fint, sier Christensen, som sammen med ti ansatte tar seg av både hunder og eiere denne kvelden.