Uviss dødsårsak

Politiet vet ikke om kvinnen som ble funnet død i Moss ble drept eller om det dreier seg om et naturlig dødsfall.

Kvinnen ble

Les også

Kvinne funnet død

i en leilighet i Storgata i Moss sentrum onsdag ettermiddag. Omstendighetene rundt dødsfallet gjorde at Kripos ble varslet, og etterforskerne var ved 22-tiden fortsatt i arbeid.

Politiførstebetjent Per Gunnar Larsen sier til NTB at det vil bli avholdt et møte når politiet har avsluttet sitt arbeid for kvelden, men han føler seg nokså sikker på at de ikke kan trekke noen konklusjon før etter at den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger fra Rettsmedisinsk institutt, forhåpentligvis i løpet av torsdag.

Larsen sier til NTB at politiet har brukt betydelige ressurser på rundspørringer i nabolaget og vitneavhør. Han vil ikke si noe om den døde kvinnen er blitt utsatt for vold.

Politiet fikk melding fra ambulansesentralen klokken 13.37 om at en død kvinne var funnet i leiligheten i Storgata. Ifølge VG Nett ble kvinnen funnet av en av foreldrene sine.

Moss Avis har snakket med flere av beboerne i blokken der kvinnen ble funnet. Ingen av dem har verken hørt eller sett noe mistenkelig i løpet av dagen.

Les også

Kvinne funnet død

Kvinnen ble funnet her i Moss onsdag. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.
Tjenestemenn fra Kripos ankom onsdag ettermiddag huset i Storgata i Moss.