Norge

Politiet: - Drept med flere knivstikk

Politiet opplyser at den foreløpige obduksjonsrapporten etter dobbeltdrapet i Kristiansand er klar.

Mandag 5. desember ble Jakob Abdullahi Hassan og Tone Ilebekk knivstukket og drept ved Wilds Minne skole. Politiet opplyser at begge ofrene ble påført flere knivstikk på kroppen.
  • Christina Østtveit

Mandag mottok Agder politidistrikt den foreløpige obduksjonsrapporten på Jakob Abdullahi Hassan og Tone Ilebekk, som ble knivstukket og drept 5. desember, melder Fædrelandsvennen.

– I den foreløpige obduksjonsrapporten står det at begge ofrene har flere knivstikk på kroppen. Det kommer også frem at dødsårsaken for begge er forblødning, sier sjef for Felles kriminalenhet i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar, i en pressemelding.

I dag var det begravelse for Jakob Abdullahi Hassan. Flere hundre familiemedlemmer, venner og medelever tok et siste farvel med 14-åringen ved Oddernes kapell.

Tone Ilebekk (48) gravlegges fra Oddernes kirke torsdag.

Les også

Flere hundre fulgte Jakob (14) til graven

15-åring avhøres trolig denne uka

Det var mandag 5. desember at Hassan og Ilebekk ble drept ved Wilds Minne skole.

En 15 år gammel gutt har tilstått dobbeltdrapet, og sitter nå varetektsfengslet ved Bjørgvin fengsel i Bergen. Han har ennå ikke sagt noe om motivet for drapene, men skal etter planen avhøres på nytt torsdag denne uka.

Den siktede 15-åringen og den avdøde 14-åringen skal ifølge politiet ha vært i samme omgangskrets. De har begge tilhørighet i samme bydel, men gikk på forskjellige ungdomsskoler.

Ilebekk ble etter alt å dømme et tilfeldig offer da hun forsøkte å gripe inn.

Les også

  1. Den siktede 15-åringen var ikke tilstede under fengslingsmøtet i Kristiansand

Les mer om

  1. Kristiansand
  2. Drap