Pedofil småbarnsfar: "Jeg vil få dem til å grine"

De pedofile småbarnsforeldrene som sitter tiltalt i Drammen tingrett drømte om å reise til Thailand for å begå overgrep mot barn.

Fem personer sitter tiltalt i Drammen tingrett, anklaget for voldtekt av sine egne småbarn og overgrep mot en rekke andre barn.

Fredag gikk retten gjennom en mengde sms-beskjeder de tiltalte i overgrepssaken sendte hverandre.

Da de to overgrepstiltalte småbarnsforeldrene traff hverandre, fant de raskt ut at de hadde felles interesser.

Småbarnsmoren fikk fri

Den tiltalte kvinnen (23) som har deltatt under voldtekten av sin egen baby (2 mnd), slapp å møte i retten i dag. Det ble vurdert at hun var såpass sliten etter å ha forklart seg om babyvoldtekten og livet sitt med de pedofile mennene, at både hun og retten var best tjent med at hun fikk hente seg inn.

Den andre kvinnen (43) som også er tiltalt i denne saken, har fått fri frem til huh skal forklare seg om overgrepene hun er anklaget for, blant annet å distribuere seksualiserte bilder hun hadde tatt av sine egne barn.

Rettssaken er berammet til å vare neste tre måneder.

SMS-maraton

Det sitter dermed igjen tre menn på tiltalebenken når statsadvokat Kristin Røhne leste opp fra beskjedene de tiltalte hadde sendt hverandre. Alle tre risikerer å bli dømt til forvaring.

Formiddagen gikk til beskjedene mellom den 23 år gamle moren til babyen som er blitt voldtatt. Og den 32 år gamle pedofile mannen fra Drammen som deltok under voldtekten, og som i tillegg har voldtatt sin egen sønn (2 mnd).

Fant hverandre

Kort tid etter at den 32 år gamle mannen fra Drammen ble kjent med den 23 år gamle kvinnen fra Kongsberg, sendte de meldinger til hverandre der de spurte om hverandres seksuelle preferanser.

"Alt, og da mener jeg alt", skrev den da gravide 23-åringen.

"Alt? Seriøst?", spurte den pedofile småbarnsfaren.

Deretter går mye av dagen med til å gå gjennom sms-meldinger mellom de to småbarnsforeldrene, der de forteller hverandre hva de liker seksuelt, hva de vil gjøre, fantaserer om og om rollespill dem imellom.

Sjalusi

Aktor blar frem og tilbake i dokumentmappen for å finne forskjellige utdrag fra sms-samtalene mellom de tiltalte. Mye handler om sjalusi og tidligere partnere.

Den 23 år gamle kvinnen fortalte om et av sine tidligere forhold. Hun skrev om smerte hennes tidligere kjæreste skal ha påført henne som var så voldsom at hun kastet opp.

Det fikk 32-åringen til å reagere med sjalusi, noe 23-åringen satte pris på.

SMS-meldingene kan tyde på at det er 32-åringen som var pådriveren til overgrepene. 23-åringen ga uttrykk for at hun ville ha mannen som sin kjæreste, mens 32-åringen var mer opptatt av "sex for moro skyld".

"Vil få dem til å grine"

Deretter viser sms-ene at de åpnet seg mer og mer for hverandre.

Ved ett tidspunkt snakket de om en drøm om å reise til Thailand for å misbruke småjenter. Det som hindret dem, var prisen på reisen ned dit. 32-åringen beskrev at han ville begå overgrep mot mindreårige barn. 32-åringen skrev at han ville "få dem til å grine".

32-åringen sier også at han vil le om 23-åringen begynner å gråte under sexakten de har seg imellom, og at det vil gjøre at han bare vil bli enda mer hardhendt.

Ville ha en hund

Detaljene utvikler seg til å bli enda mer ekstreme, ubehagelig grove. 32-åringen har blant annet interesse for oppkast. De snakker om å få med seg barn, misbruke dem og filme det med skjult kamera. De snakker om å misbruke sine egne småbarn og andre barn de kjenner.

Underveis snakker de om å flytte sammen. 32-åringen spør om han får lov å voldta 23-åringens datter. Barnemoren svarer ja.

"Vi må ha en hund."

"Ja."