Norge

Nittedal: Siktede knytter seg til drapet på trebarnsfaren Kristian Løvlie (34)

Politiets kriminalteknikere i arbeid utenfor huset der den drapssiktede mannen leide en leilighet av familiefirmaet der den drepte hadde en eierandel.

Mannen som ble funnet død i Nittedal forrige uke var Kristian Løvlie (34). Bistandsadvokat Odd Grøn offentligjorde tirsdag navnet i samråd med familien.

  • NTB
  • Hans O. Torgersen
    Journalist

Løvlie etterlater seg samboer og tre barn, sier bistandsadvokaten til Aftenposten.

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept Løvlie, knytter seg til drapshandlingen, bekrefter politiadvokat Aud Gravås i Øst politidistrikt til NTB tirsdag.

– Siktede er avhørt, men jeg kan ikke gå inn på detaljer av hva han har forklart. Han knytter seg til drapshandlingen, men har ikke tatt stilling til straffskyld, sier Gravås.

Løvlie ble funnet død i en bil utenfor Maxbo i Nittedal klokken 5.30 torsdag morgen. Han hadde da vært savnet siden onsdag kveld.

Les også

Politiet bekrefter: Drapssiktet leide bolig av offerets familiebedrift

Siktede eier bilen

En mann i 40-årene ble mandag varetektsfengslet i fire uker for drapet. Bilen er eid av den siktede mannen, som først ble avhørt som vitne.

Hva som har skjedd eller hva som kan være motivet, ønsker Gravås ikke å si noe om, men politiadvokaten opplyser at det er en av tingene som er viktig for politiet å ta rede på.

Ingen av de to er såkalte kjenninger av politiet. Ifølge politiadvokaten er avdøde ikke kjent for politiet i det hele tatt fra før.

Avdøde hadde en stor eierandel i familiebedriften som eier boligen som den siktede leier.

Les mer om

  1. Drap
  2. Krim
  3. Nittedal