Norge

Mann i 30-årene døde av svineinfluensa

En mann fra Oppland er bekreftet død av svineinfluensa. Han tilhørte sannsynligvis ikke en av risikogruppene.

Mannen hadde vært syk i litt over en uke før tilstanden hans forverret seg. Han døde hjemme.

— Mannen vil bli obdusert slik at vi får brakt på det rene hva årsaken til dødsfallet var og om han hadde en underliggende sykdom. Men det er ingenting som tilsier at mannen tilhørte noen av risikogruppene. Men det vil videre undersøkelser avdekke, sier overlege Bjørn Iversen ved Folkehelseinstituttet til NTB.

24 personer har så langt mistet livet på grunn av influensaen i Norge. 60 personer er innlagt på sykehus med viruset, og 13 av dem er innlagt på intensivavdeling.

flashObject.write("http://www.aftenposten.no/mm/video/videoplayer-v1-B12.swf", { width:"468px", height:"300px", version:"9.0.0", params: {wmode:"opaque", allowscriptaccess:"always", allowfullscreen:"true", bgcolor:"#000"}, flashvars: {xmlFile: "http://www.aftenposten.no/video/article3355072.ece?service=xml_video%26token=-1%26update=1%26img_version=g,f,a%26lead=false", configFile:"http://www.aftenposten.no/mm/video/config-nyheter-320.txt", policyFileUrl:"http://media.aftenposten.no/crossdomain.xml"}, alt:"<p>Beklager, men din nettleser har ikke den siste Flash spilleren installert.<br />Den gode nyheten er at denne er kjapp, enkel og gratis å installere.<br /><br />Klikk på linken nedenfor, følg instruksjonene på Adobes download-side og oppdater denne siden. Installeringen er unnagjort på et par minutt.<br /><br /><a href='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' target='_blank'>Last ned Adobe Flash Player</a></p>", id:"minid_brod"});

 1. Les også

  Politisk influensastrid herjer i Ukraina

 2. Les også

  Smitten avtar i sør - øker i nord

 3. Les også

  Svineinfluensa-viruset har mutert

 4. Les også

  Alt du lurer på om svineinfluensa

 5. Les også

  Rasjonerer munnbind

Les mer om

 1. Helse

Relevante artikler

 1. SPORT

  Tiger på topp

 2. SPORT

  Nå skal det klatres

 3. SPORT

  Hushovd: - Umulig å vinne etappen

 4. SPORT

  Cavendish takket for hjelpen

 5. NORGE

  Stadig færre rammes av influensa

 6. KOMMENTAR

  Derfor skal NSB stykkes opp