Norge

Mann i 30-årene døde av svineinfluensa

En mann fra Oppland er bekreftet død av svineinfluensa. Han tilhørte sannsynligvis ikke en av risikogruppene.

Mannen hadde vært syk i litt over en uke før tilstanden hans forverret seg. Han døde hjemme.

— Mannen vil bli obdusert slik at vi får brakt på det rene hva årsaken til dødsfallet var og om han hadde en underliggende sykdom. Men det er ingenting som tilsier at mannen tilhørte noen av risikogruppene. Men det vil videre undersøkelser avdekke, sier overlege Bjørn Iversen ved Folkehelseinstituttet til NTB.

24 personer har så langt mistet livet på grunn av influensaen i Norge. 60 personer er innlagt på sykehus med viruset, og 13 av dem er innlagt på intensivavdeling.

flashObject.write("http://www.aftenposten.no/mm/video/videoplayer-v1-B12.swf", { width:"468px", height:"300px", version:"9.0.0", params: {wmode:"opaque", allowscriptaccess:"always", allowfullscreen:"true", bgcolor:"#000"}, flashvars: {xmlFile: "http://www.aftenposten.no/video/article3355072.ece?service=xml_video%26token=-1%26update=1%26img_version=g,f,a%26lead=false", configFile:"http://www.aftenposten.no/mm/video/config-nyheter-320.txt", policyFileUrl:"http://media.aftenposten.no/crossdomain.xml"}, alt:"<p>Beklager, men din nettleser har ikke den siste Flash spilleren installert.<br />Den gode nyheten er at denne er kjapp, enkel og gratis å installere.<br /><br />Klikk på linken nedenfor, følg instruksjonene på Adobes download-side og oppdater denne siden. Installeringen er unnagjort på et par minutt.<br /><br /><a href='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' target='_blank'>Last ned Adobe Flash Player</a></p>", id:"minid_brod"});

Les også

  1. Politisk influensastrid herjer i Ukraina

  2. Smitten avtar i sør - øker i nord

  3. Svineinfluensa-viruset har mutert

  4. Alt du lurer på om svineinfluensa

  5. Rasjonerer munnbind

Les mer om

  1. Helse