Norge

To menn siktet for drap etter funn av død mann og kvinne

To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en kvinne og en mann ble funnet døde. – Vi utelukker ikke flere pågripelser, opplyser politiet.

PÅGREPET: To menn er pågrepet etter at en kvinne i 20-årene og en mann i 40-årene ble funnet døde mandag.
  • Trygve Opheim

To menn er pågrepet i Bergen mandag kveld. De er siktet for drap eller medvirkning til drap, opplyser politiet i en pressemelding.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i løpet av kvelden og natten, står det i pressemeldingen som ble sendt ut mandag kveld.

  • Vet du noe om saken? Tips oss på SMS til 2211 eller e-post 2211@bt.no

– Etterforskningen pågår for fullt, skriver Gry Benedicte Halseth i Vest politidistrikt.

De to døde er nå formelt identifisert og arbeidet med å informere deres nærmeste pårørende pågår, men er ikke ferdigstilt.

Det er en kvinne i 20-årene og en mann i 40-årene som er funnet døde. Begge er kjente for politiet fra før.

FRAKTET BORT: De to avdøde ble fraktet fra stedet i 19-tiden mandag kveld.

Fant blodige gjenstander

Det var turgåere som slo alarm og varslet politiet, etter å ha funnet blodige gjenstander i en liten elv på stedet. Da politiet kom til stedet rundt klokken 12.45 mandag, fant de først en kvinne død i tilknytning til gjenstandene.

Kort tid etter at politiet gikk ut med det første funnet mandag ettermiddag, ble nok en person – en mann – funnet død i samme område.

Det opplyste politiinspektør Tore Salvesen på en pressekonferanse mandag kveld.

Ifølge VG ble kvinnen funnet under en presenning. Ifølge avisens opplysninger skal området ha blitt sperret av da det ble konstatert at hun ikke lenger var i live.

Senere, da kriminalteknikere undersøkte åstedet i 15.30-tiden, viste det seg ifølge VGs opplysninger at det lå enda et dødt menneske i den samme presenningen: En mann i 40-årene. Ifølge VGs opplysninger ble det i tillegg til de blodige klærne funnet en madrass og sekker med klær.

Les også

  1. To personer funnet døde: – Vi etterforsker som drap

Les mer om

  1. Drap
  2. Krim
  3. Vest politidistrikt
  4. Bergen