Trykk på en av bildene for å få opp en bildekarrusel.

En helt vanlig syrisk flukt. Med noen tusen dollar, et barn i magen og en mobiltelefon flyktet Mohamed og Rasha fra Syria. Nå er de to blitt tre. I Norge.
Tom A. Kolstad

Kværnerbyen står under vann — barnehage evakuert

Oslo ble satt under vann da den store dusjen ble satt på fullt og vannet fosset ned så voldsomt at enkelte begynte å vurdere en aldri så liten ark. I Kværnerdalen nøyde de seg i første omgang med grønne plastsekker. Birgitte Tovsen (fra h.), Hanne Hjørnstøl, Kjersti Føyner og Ole Petter Skårås vader hjem fra jobb.
Stein J. Bjørge
Varmere, våtere, villere. Når naturen bruker musklere, blir det både vakkert og brutalt. Og vått.
Jan T. Espedal

Synnøve Macody Lund er best når hun gradbøyer sitt eget navn og liv

Synnøve Macody Lund har skrevet sin første roman. Ifølge forlaget skriver hun «innsiktsfullt om korleis vi speglar og skapar oss sjølva i møtet md andre. Treffande visar ho fram maktspelet menneska kan gå seg ville i».
Dan P. Neegaard

Skavlan: — Jeg misliker smalltalk

Mr. Smalltalk. TV-kongen Fredrik Skavlan liker ikke smalltalk, menhar likevel gjort det til en stor og lønnsom industri.
Tor Stenersen
Fredrik Skavlan er voksen og vil være voksen. Selv om han er en leken 50-åring, går det en grense. Den går ved barn. Med dem leker han ikke, ikke på deres premisser. Hunder, det er noe helt annet.
Tor Stenersen

Berget etter praktkampen: — Har alltid visst at jeg er god

Høstens store fotballhelt: Jo Inge Berget. Han er kommet tilbake fra - ja, hvor har han vært og hvor kom han egentlig fra? - og blitt høsthelt i både Malmö og Norge. Og det er ikke over ennå.
Stein Bjørge

Nå er Ane Brun fri

Ane Brun føler seg som et barn som har laget julegaver som skal åpnes, når hun slipper en ny plate. Hun håper dem hun gir den til liker den og blir fornøyde.
Tor Stenersen

Nå får de eldre flere elsykler

Elektrisk luftetur. Oslo kommune har kjøpt inn 20 el-sykler til sykehjem. Ansatte og frivillige tråkker, beboere sitter foran. Allle kommer ut på tur.
Paal Audestad

Følg valget i bilder her

Han kom skjevt ut fra valgkamp-hoppet, men Arbeiderpartiets nye leder, Jonas Gahr Støre, tok seg inn over kulen og landet som en av valgets største vinnere.
Ingar Storfjell

De 10 mest minneverdige sitatene fra årets valgkamp

Er hans tid forbi? Carl Ivar Hagen fikk en plass i bystyret, men partiet hans er bare en skygge av hv adet en gang var i hovedstaden.
Ørn E. Borgen
Nede for telling?Det var ikke regjeringen som var på valg i år, men valget ble likevel et kraftig slag for statsminister Erna Solberg. Hun har to år på å reise seg.
Jan T. Espedal
Høst er løpetid. Og valgkamptid. Her fyrer kommunalminister Jan Tore Sanner (H) av et skudd som kanskje også ga noen stemmer?
STEIN BJORGE
Det var noen uker i høst politikerne var ivrige vankere i barnehager og på sykehjem. Nå er det over. Her er Venstre-leder Trine Skei Grande på barnehagebesøk i . Hvem som fanger hvem er ikke så godt å si. Akkurat som i valget?
Jan T. Espedal

Antony Beevor— Mennesker som handler ondt har et ansvar

Lang, lang rekke... "Ardennene 1944: Hitlers siste sjansespill" heter den siste i Antony Beevors lange rekke av bestselgende bøker om Andre verdenskrig.
Dan P. Neegaard

Hyrer inn advokat i krangelen om sameiets grantre

Det er ingenting vi nordmenen krangler mer om enn trær - bortsett fra håndverkertjenester og bruktbiler. Selv om det omstridte grantreet ikke er noen prydbusk, synes Lars Kristian Bjørløw det er helt feil å vedta å felle et tre fordi det er sykt, når eksperten sier at det er helt friskt.
Rolf Øhman

Jojo Moyes: — Hvis du får barn, kan du bare gjøre én annen ting ordentlig bra

Skrivevegring? JoJo Moyes skriver tykke, populære romaner. Men suksessen har en pris; skrivejobben etterpå.
Tor Stenersen

En helt vanlig syrisk flukt

Det heter at frem og tilbake er dobbelt så langt. Men Rasha og Mohamed måtte reise lenger enn langt fra krigen i Syria før de var fremme på Strømmen. Underveis var to blitt til tre, Amir ble født 8. oktober i fjor.
Tom A. Kolstad
Det strømmer på av mindreårige asylbarn til mottaket på Hvalstad i Asker. De fleste har tarumer etter opplevelser ingen skal utsettes for, med seg i det lille de har av bagasje.
Stein Bjørge

Vil du se flere gode bilder fra tidligere ?

Våre beste i juni

Våre beste i juli

Våre beste i august