Norge

Under streken

Skråblikk på nyhetsbildet.

Og vipps, så var pengene .... ooops.
 • Aftenposten Redaksjon

Ned med skiten

Samvirkelaget er i ferd med å overta Rimi-kjeden. Lørdag skrev Aftenposten om hvordan det går med overgangen: «Selv om det siste Rimi-skitet skrus ned 8. mars...» .

Etter at korrekturavdelingen ble lagt ned er det ikke lenger noen som retter kjønn på substantiv. Langt fra alle journalister vet at skit er et hankjønnsord.

Norske kvinner I

Flere norske menn burde velge en asiatisk kone, fordi norske kvinner er selvopptatte og oppfører seg som menn, mener Frp-politiker Per Bjørnar Rødde fra Hitra. Han sammenligner den norske frigjorte kvinnen med Tårnfrid-karikaturen til Otto Jespersen:

«Hun er oversminket og vakler mellom kaffelatte-møtene med høyhælte støvletter, moteveske og designerbriller for å vise at hun er kvinne. Hun har også en solid bilring rundt midjen fordi hun spiser og drikker som en mann» , sier Rødde – uten å rødme.

Norske kvinner II

Røddes drømmekvinne er resevert, høflig, asiatisk og på kjøkkenet:

«Norske kvinner drikker mer, slåss mer, er uhøflige i trafikken og sjekker opp folk på byen. De tar etter uvanene våre. De oppfører seg som menn og har samme interesser som menn» , sier Rødde.

Dette, Rødde, kalles likestilling, og vi har både et ombud og en statsråd som passer på at norske kvinner drikker, slåss og er på sjekker’n like ofte som menn.

Like, like, like, like

Hver gang man bruker åpner Vipps for å overføre penger, sender DNB-appen varsel til Facebook, melder NRK.

Hittil har duftende gjærbakst og friske skiturer i soloppgang dominert på Facebook. Det kan bli riktig interessant hvis nattlige drosjeturer og uventet store barregninger også begynner å dukke opp.

Det er kanskje dette DNB mener med slitt slagord Bank fra A til oj.

Her er spalten fra dagen før:

 1. Les også

  Under streken

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  SV kan gå med på å avlyse på elektrifisering av sokkelen. På én betingelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5