Norge

To dødsulykker på veiene i natt

En mann omkom da han kjørte inn i tunnelveggen i Hanekleivtunnelen på E18 ved Sande, og en annen person mistet livet da en personbil kjørte av veien ved Grua i Oppland.

  • NTB

Politiet fikk meldingen om den første ulykken, som fant sted på en grusvei parallelt med europavei 16 ved Lunnertunnelen, i 22-tiden onsdag kveld.

Én person mistet livet da en personbil kjørte av veien ved Grua i Oppland onsdag kveld. Ytterligere én person er kjørt til legevakt. Pårørende er ikke varslet.

– Bilen kom over en bakketopp og da den skrenset i en sving, kjørte den utfor veien og landet på taket. Det var to personer i bilen. En av dem ble bekreftet omkommet på stedet. Den andre er kjørt til legevakten med lettere skader, sier operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt til NTB.

Ulykkesgruppa til Statens vegvesen gransker området der ulykken fant sted.

Hanekleivtunnelen

Ytterligere én mann omkom da han kjørte inn i tunnelveggen i Hanekleivtunnelen på E18 ved Sande i Buskerud natt til torsdag.

– Føreren av bilen ble erklært død på stedet. Det var en mann, sier operasjonsleder Christian Gulli i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Det var kun en person i bilen. Gulli ønsker ikke å si noe mer om hendelsesforløpet.

Politiet meldte om ulykken på Twitter i 1-tiden natt til torsdag, og tunnelen ble stengt i nordgående retning.

Les mer om

  1. Ulykker
  2. Politiet
  3. Buskerud
  4. Oppland