"Bøttekott" til salgs

61.000 kroner kvadratmeteren. Det koster denne leiligheten som er så liten at du nesten må gå ut for å skifte mening.

Byggherre Tore Gjendemsjø fra Keystone Holding AS viser ivrig frem hvordan de 14 kvadratmeterne skal utnyttes, som i en båt.

Les også:


Normalt er de dyreste leilighetene i Oslo å få kjøpt på Frogner. Der ligger kvadratmeterprisen på 46 500 kroner i snitt. Men her, rett ved siden av Gjøvikbanen i Nydalen, gikk nylig en 14,1 kvadratmeter stor leilighet for 860 000 kroner, 61 000 for kvadratmeteren. — Jo da, man kan spørre seg om det ikke er vanvittig å betale så mye pr. kvadratmeter. Dette er et spesielt konsept som er ment for studenter, og hvis alternativet er å leie, så er ikke det nødvendigvis rimeligere, sier byggherre Tore Gjendemsjø fra Keystone Holding AS.

Båtinteriør

De gamle hyblene i Gunnar Schjeldrupsvei 33 renoveres, og blir solgt under navnet The Academy. I løpet av høsten skal nakne gipsplater og støvete gulv være byttet ut i 183 nye og møblerte ett-, to-, og treroms leiligheter. Denne ettromsen vil få kjøkkenkrok med kjøleskap, ovn og mikro, og vaskemaskin på badet. Her vil det være stoler, klappbord, sofa som slås ut til dobbeltseng, veggskap og flatskjerm. - Ideen bak designen er båtinteriør. I en båt er det mange funksjonelle detaljer på liten plass, forteller Gjendemsjø.Leilighetene er fra 14,1-72 kvadratmeter store og koster fra ca. 860 000 til nærmere tre millioner avhengig av størrelse og beliggenhet i byggene. Les mer i Aften i dag 11. mai.

Hva mener du? Synes du det bygges for små leiligheter? Si din mening øverst til høyre.

Sjekk hvor mye din bolig er verdt med Forbruker.nos boligkalkulator