Obduksjon ga ikke svar i Horten

Dødsårsaken fremdeles ukjent - nå etterlyser politiet flere vitner.

Den foreløpige obduksjonsrapporten ga ikke svar på hva den 87 år gamle hortenskvinnen døde av.

Den foreløpige obduksjonsrapporten ga ikke noe svar på hva den 87 år gamle kvinnen som ble funnet omkommet i sitt hjem i Horten fredag døde av. Det trolig vil ta noe tid før den endelige obduksjonsrapporten foreligger.

Nå etterlyser politiet alle som var i området rundt åstedet i Torggata natt til fredag. Tre menn i 20-30-årene er allerede etterlyst.

Funnet bakbundet

— Selv om folk tror deres observasjoner kanskje ikke har noe relevans kan det likevel være til hjelp for å kartlegge et bevegelsesmønster, og jeg oppfordrer publikum om å ta kontakt om de har vært i området rundt åstedet i Torggata natt til fredag. Det som kanskje kan virke uvesentlig kan være en viktig brikke for å få på plass puslespillet, sier politiadvokat Thomas Kragelund til Gjengangeren.no.

Boligen til den drepte kvinnen (87) i Torgaten 6 i Horten ligger bare noen hundre meter fra politistasjonen i Horten. FOTO: HANS O: TORGERSEN

Den 87 år gamle kvinnen, som ble

Les også

Fant død 87-åring bakbundet i sengen

tidlig fredag morgen, opplevde å bli overfalt og ranet i sitt eget hjem i i Torgaten 6 i Horten så sent som i september i fjor. En av politiets teorier går ut på at det kan være en sammenheng mellom dette ranet og drapet.

Ble frastjålet 90.000

Avdødes sønn, som bor i samme bygning som sin mor, ble også utsatt for innbrudd like før moren ble ranet. Til avisen Gjengangeren sier han at han ble frastjålet 90.000 kroner han oppbevarte i leiligheten sin.

Politiet vil ikke gå ut med om det er forsvunnet noe fra leiligheten til avdøde, eller om kvinnen også skal ha oppbevart kontanter hjemme.