Norge

Flere nye norske klovneangrep

Det meldes om flere nye såkalte klovneangrep rundt om i landet. Samtidig advarer politiet om at du kan bli straffet dersom du kler deg ut som klovn og skremmer eller truer folk.

To unge gutter iført klovnemaske skremte flere i Bodø tirsdag kveld. Også flere andre steder i landet er meldt om klovner som har skapt frykt. Foto: POLITIET / NTB scanpix

 • NTB

Onsdag kveld meldte politiet i Østfold om en hendelse på Østsiden i Fredrikstad.

«En klovn fikk seg ett berettiget slag da han skremte en turgåer som gikk med musikk på ørene», skrev politiet på Twitter.

Omkring klokka 23 fikk politiet i Sandefjord melding om en personer iført klovnemaske og kniv som skulle ha løpt etter en person ved Bugården i Sandefjord. En politipatrulje lette i området uten å finne noen.

«Ingen skadd. Ingen pågrepet. Sak opprettes ikke», melder politiet på Twitter.

Les også

Politiet: Skumle klovner kan straffes

Etter flere klovneangrep tirsdag gikk politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt ut og advarte om at «klovnene» kan bli straffeforfulgt.

– Dette er en trend vi har sett i andre land og som tydeligvis har kommet hit til landet. Dette er en oppførsel vi ikke ønsker. Jeg tror nok at noen tenker at dette bare er morsomt og uskyldig. Men det kan oppfattes som skremmende for dem som blir utsatt for det, sa han til NTB. (©NTB)

 1. Les også

  Flere skremt av klovner med slagvåpen

Relevante artikler

 1. NORGE

  Politi-jakt etter flere nye klovne-episoder

 2. NORGE

  Klovn med sag skremte skolegutt i Oslo

 3. NORGE

  Flere skremt av klovner med slagvåpen

 4. NORGE

  Politiet: Skumle klovner kan straffes

 5. OSLOBY

  Siste halloween i Oslos skrekklabyrint

 6. KULTUR

  Derfor kommer klovnene nå