Norge

Berit Svendsen fra Telenor til Vipps

Avgått Telenor-sjef Berit Svendsen går til stillingen som ansvarlig for å bygge opp betalingsløsningen Vipps i utlandet.

Bare litt over tre uker etter at Berit Svendsen gikk fra Telenor, er det klart at den erfarne lederen går til en ny posisjon i betalingsløsningen Vipps.
  • og NTB

Bare drøyt tre uker etter at Svendsen gikk fra Telenor, er det klart at den erfarne lederen går til en ny lederposisjon i betalingsløsningen Vipps. Der er hun hentet inn i ledergruppen for å ta ansvaret for Vipps internasjonale ambisjoner.

  • Går av som Telenor-sjef: - Helt feil at jeg har hatt et ønske om å skvise ut Berit Svendsen

– Måten Vipps har vokst på og bygd merkevaren, viser stor gjennomføringskraft. Det passer meg som leder veldig godt. Jeg er svært fornøyd med å kunne lede enheten som skal ta Vipps ut i verden og konkurrere internasjonalt, sier Berit Svendsen.

– Vi kunne ikke ha drømt om å få en bedre leder på laget. Berit Svendsen er i tillegg en erfaren teknolog med solid kunnskap om digital ledelse. At hun nå velger å bli med på Vipps-reisen, gjør meg enda sikrere på at vi kommer til å lykkes, sier administrerende direktør Rune Garborg i Vipps i en pressemelding fra selskapet.

Vipps AS fusjonerte nylig med BankID og BankAxept, og er Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Selskapet har 145 ansatte.

Les mer om

  1. Vipps
  2. Berit Svendsen
  3. Telenor