Norge

Offer i drapssak i Trondheim var 39-årig kvinne

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt.

I forbindelse med drapssaken på Lademoen har politiet kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet til åstedet. Foto: Foto: Ned Alley / NTB scanpix

 • NTB

Trøndelag politidistrikt gikk onsdag ettermiddag ut med navnet på den døde, etter å ha fått tillatelse fra de pårørende.

To menn i 30- og 40-årene er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til drap på kvinnen. Begge ble varetektsfengslet tirsdag. Ingen av dem erkjenner straffskyld. En tredje mann, som er i 30-årene, som ble siktet i saken, ble løslatt.

Kvinnen ble funnet med kritiske skader i en leilighet på Lademoen. Hun ble sendt St. Olavs hospital, hvor hun ble erklært død.

Det var 39 år gamle Cathrine Sand (bildet) ble funnet kritisk skadd i en leilighet på Lademoen i Trondheim. Hun ble erklært død på sykehus. Foto: Foto: Politiet / NTB scanpix

Politiet har kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet. De tar høyde for at det fortsatt er kameraer som de ikke har identifisert.

Folk som har kjennskap til eller selv har overvåkingskameraer i området, bes ta kontakt med politiet. Det gjelder også dem som måtte ha kjørt gjennom området med dashkamera i perioden mellom 8 og 12 søndag.

– Som en del av en bredt anlagt etterforskning ønsker politiet å kartlegge bevegelser i nærområdet til åstedet. Dette kan blant annet hjelpe oss å identifisere personer som kan ha opplysninger som er relevante for politiet. Å sikre videoopptak er tidskritisk, og politiet velger derfor å gå ut på denne måten, sier politiadvokat Hans Vang.

 1. Les også

  To drapssiktede menn i varetekt i Trondheim

 2. Les også

  Siktet mann avhørt etter dødsvold i Trondheim

 3. Les også

  Kvinne i 30-årene døde etter voldshendelse i Trondheim. Tre personer er pågrepet og siktet.

Les mer om

 1. Drap
 2. Trondheim

Relevante artikler

 1. NORGE

  Drapssiktet sønn nekter for å ha noe med drapet å gjøre

 2. NORGE

  Politiet etterlyser nytt vitne - offentliggjør video av mann

 3. NORGE

  To personer funnet døde – etterforskes som drap

 4. NORGE

  Mann siktet for drap på kona i Trondheim

 5. NORGE

  To menn siktet for drap etter funn av død mann og kvinne

 6. NORGE

  Drapssaken: Mann tatt i væpnet aksjon i Arna – er siktet for drap