Norge

Offer i drapssak i Trondheim var 39-årig kvinne

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt.

I forbindelse med drapssaken på Lademoen har politiet kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet til åstedet.
  • NTB

Trøndelag politidistrikt gikk onsdag ettermiddag ut med navnet på den døde, etter å ha fått tillatelse fra de pårørende.

To menn i 30- og 40-årene er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til drap på kvinnen. Begge ble varetektsfengslet tirsdag. Ingen av dem erkjenner straffskyld. En tredje mann, som er i 30-årene, som ble siktet i saken, ble løslatt.

Kvinnen ble funnet med kritiske skader i en leilighet på Lademoen. Hun ble sendt St. Olavs hospital, hvor hun ble erklært død.

Det var 39 år gamle Cathrine Sand (bildet) ble funnet kritisk skadd i en leilighet på Lademoen i Trondheim. Hun ble erklært død på sykehus.

Politiet har kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet. De tar høyde for at det fortsatt er kameraer som de ikke har identifisert.

Folk som har kjennskap til eller selv har overvåkingskameraer i området, bes ta kontakt med politiet. Det gjelder også dem som måtte ha kjørt gjennom området med dashkamera i perioden mellom 8 og 12 søndag.

– Som en del av en bredt anlagt etterforskning ønsker politiet å kartlegge bevegelser i nærområdet til åstedet. Dette kan blant annet hjelpe oss å identifisere personer som kan ha opplysninger som er relevante for politiet. Å sikre videoopptak er tidskritisk, og politiet velger derfor å gå ut på denne måten, sier politiadvokat Hans Vang.

Les også

  1. To drapssiktede menn i varetekt i Trondheim

  2. Siktet mann avhørt etter dødsvold i Trondheim

  3. Kvinne i 30-årene døde etter voldshendelse i Trondheim. Tre personer er pågrepet og siktet.

Les mer om

  1. Drap
  2. Trondheim