Kongeparet: Vondt og trist

– Det er mange som berøres når et ekteskap går i oppløsning. Det er vondt og trist – også for oss som står rundt, sier kongen og dronningen i en kommentar til nyheten om at prinsesse Märtha og Ari Behn skal skilles etter 14 års ekteskap.

Vi vil ha et godt forhold til Ari også i fremtiden, sier kongeparet i en pressemelding som ble sendt ut fredag ettermiddag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Vi er glade i Ari og er takknemlige for alt vi som familie har opplevd sammen. Vi vil ha et godt forhold til Ari også i fremtiden, sier kongeparet i en pressemelding som ble sendt ut fredag ettermiddag.

Ari Behns mor Marianne Behn skriver i en uttalelse på sin Facebookside at skilsmissen er uvirkelig for henne og mannen Olav Bjørshol.

– Det føles trist og uvirkelig - at Märtha og Ari ikke
lenger går samme vei. De har hatt mange vakre år sammen- og vi har som nær familie delt mange fine opplevelser med
dem.

Hun sier hun og alle er veldig glad i Märtha.

– Hun vil alltid være endel av våre liv.

Hun sier videre at hun i dag tenker jeg på det hun ofte sier til sine
klienter i lignende situasjoner.

"Siste kapittel er ennå ikke skrevet i denne boken". For det kan være slik - at de gyldne bånd som universet har vevet sammen - kan heles igjen. Olav - min kjæreste mann og jeg - er et eksempel blant mange på det. Etter år fra hverandre - ble vi et par igjen. Det er jeg glad for. Kjærlighet ruster ikke.Den kan oppstå igjen - når tiden er moden.

Hun avslutter sånn:

«Til dere alle - Ta vare på hverandre.»

Marianne Behn driver til daglig Krystallakademiet, en terapeutisk metode , healing med og uten krystaller.

Martha Louises ex-svigermor avslutter meldingen med ordet namaste,et indisk ord, som kan oversettes til «Jeg bøyer meg for deg.»

Les også

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles

Kongeparet feirer i år selv 25 år på tronen og ble signet i Nidarosdomen, samme sted som Märtha og Ari ble gift for 14 år siden. (©NTB)