Norge

Nabo varslet politiet om mistenkelig bil i forsvinningssaken

Onsdag forrige uke varslet en nabo av ekteparet Hagen politiet om en mistenkelig bil som kjørte i nabolaget samme dag som Anne-Elisabeth (68) forsvant. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En nabo av ekteparet Hagen har varslet politiet om en mistenkelig bil han mener tok en merkelig snarvei i nabolaget den dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

  • og NTB

Mannen forteller til VG at han på morgenen den 31. oktober skulle ut og lufte hunden da en bil kom kjørende foran utgangsdøren på boligblokken han bor i Lørenskog.

– Det er ikke unormalt i seg selv, men da pleier de å stoppe ved enden av blokken hvor veien stopper. Men i dette tilfellet fortsatte bilen over gressplenen og opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor, forteller han til avisen.

Han tilføyer at bilen ikke kjørte fort, «men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor den kjørte».

Han mener bilen kan ha vært en sølvgrå eldre modell av Volkswagen Amarok eller en BMW X3, og tidfester hendelsen til mellom klokken 8.30 og 10.30.

Politiet sa tirsdag at det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen (68) var en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14. De mener hun forsvant en gang mellom klokken 9.15 og klokken 13.30 da ektemannen Tom Hagen kom hjem fra jobb.

Til VG sier politiinspektør Tommy Brøske at observasjonen er «meget interessant», og oppfordrer naboen til å levere tipset til politiet. Men det gjorde naboen allerede onsdag forrige uke, da saken ble offentlig kjent.

Les også

  1. Nabo: – Jeg gikk forbi huset til ekteparet Hagen samme morgen som Anne-Elisabeth Hagen forsvant

  2. Slik kan Anne-Elisabeth Hagen (68) ha blitt bortført

Les mer om

  1. Forsvinningssaken på Lørenskog
  2. Lørenskog
  3. Anne-Elisabeth Hagen
  4. Tom Hagen