Norge

En person omkom i trafikkulykke i Bergen

En person omkom i en ulykke nord for Bergen søndag kveld. To andre er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang, mens ytterligere to ikke er gjort rede for.

  • NTB

Det skal ha vært inntil fem personer i bilen i ulykken som skjedde i Tertneskrysset i Åsane, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding søndag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 22.09.

Kjønn og alder på den omkomne og de to som er sendt til sykehus, er ikke bekreftet. Pårørende er ikke varslet.

– En person eller to er sett gående bort fra bilen/området. Disse er så langt ikke gjort rede for. Usikkert om disse har vært i bilen under hendelsen. Det er store materielle skader på kjøretøyet, skriver politiet.

Hendelsesforløpet til ulykken er ukjent.

Teknisk etterforskning

Veien i området, krysset som knytter Ervikveien og Tertnesveien sammen, fylkesvei 267, er stengt, melder Vegtrafikksentralen Vest på Twitter.

Ulykkesgruppen er vei til stedet. Det er også politiets kriminalteknikere.

– Politiet arbeider nå med blant annet taktisk og teknisk etterforskning. Det er noe usikkert hvor lenge veien blir stengt på stedet, opplyser politiet.

Søker etter to personer

To av personene satt fastklemt i bilen da nødetatene fikk melding om ulykken, skriver Bergensavisen.

Det satt totalt tre personer i bilen da politiet kom på stedet. Vitnebeskrivelser gjør at politiet tror det kan ha vært flere i bilen. Politiet har derfor satt i gang søk med en hundepatrulje og drone fra brannvesenet.

– Vi har indikasjon på at det var flere enn tre personer involvert, sier innsatsleder Tordis Myrseth til BA.

Les mer om

  1. Trafikkulykker
  2. Ulykker
  3. Politiet
  4. Bergen
  5. Vest politidistrikt