Norge

«Jeg skriver mest om hverdagen med de tre jentene mine»

Malin Hammersgård blogger litt hver dag om livet med de tre døtrene - her sammen med Jenny og Molly, mens Lotte er på skolen.

Les også:

«Jeg skriver mest om hverdagen med de tre jentene mine Jenny, Lotte og Molly – og har blogget i tre år mens jeg har vært hjemmeværende. Etter at jeg ble mamma for første gang som 15-åring, har jeg utdannet meg til hjelpepleier, og jeg skal ut i jobb igjen til sommeren. Her hvor vi bor er det både barnehageplasser og veldig mange bra tilbud til barn, men ikke så mange andre unge foreldre.

Da er det fint å dele erfaringer med andre via bloggen, og jeg skriver noe der nesten hver dag. Mest om hva jentene gjør eller hele familien gjør sammen. Mannen min leser som regel det jeg skriver, og er mye sammen med barna – men han skjønner ikke helt at det kan være interessant å skrive om. Men for meg er bloggingen en hobby.

For meg er det helt naturlig å skrive om det vanlige hverdagslivet, det er jo det mesteparten av livet handler om

Det er en del som leser og kommenterer det jeg skriver, og vi blir jo kjent med hverandres liv – uten at vi treffes. Men jeg skriver for det meste om det positive som skjer, jeg synes ikke jeg har så mye å klage på heller. De fleste som blogger om hjemmelivet, gjør det fordi vi liker å være mye sammen med barna og familien – og har valgt det i en periode av livet. Jeg blogger så å si aldri om innredning eller matlaging og leser heller ikke så mye om det selv.

Vi som blogger får jo et slags jentefellesskap – og jeg spør ofte andre om råd hvis jeg lurer på noe. Hverdagen med en toåring og en nyfødt baby kan noen ganger bli ganske hektisk – men jeg blogger mest når jentene sover. For meg er det helt naturlig å skrive om det vanlige hverdagslivet, det er jo det mesteparten av livet handler om.»

 1. Les også

  En moderne husmormiks

 2. Les også

  «Jeg er stolt av å være representant for studenthusmoren med små barn»

 3. Les også

  «Jeg begynte å blogge om hjemmelivet da Daniel ble født»

 4. Les også

  - Unngå supermamma-myten

 5. Les også

  Fødselspenger for de rike

 6. Les også

  «Alle må kunne gjøre som de vil»

Mammablogger Malin Hammergård med datteren Jenny.

Relevante artikler

 1. FORELDRELIV
  Publisert:

  Er dere uenige om oppdragelsen? Her er seks tips for å håndtere uoverensstemmelsen.

 2. A-MAGASINET
  Publisert:

  De har fått barndom og ungdomsår snudd på hodet. Kreftpasienten Emily (5) blir lei seg av ikke å få treffe vennene sine.

 3. SPREK
  Publisert:

  «Foreldre, hvor er dere? Jeg får så lyst til å rope»

 4. NORGE
  Publisert:

  Dette mener innvandrerungdom om homofili og likestilling

 5. KULTUR
  Publisert:

  Selvbiografien til blogger Anna Rasmussen er sørgelige greier

 6. A-MAGASINET
  Publisert:

  Da universiteter og høyskoler ble stengt, flyttet barna hans hjem. Det har snudd livet vårt på hodet.