Norge

Berg ikke overrasket over Blackburn-vraking

Landslagskaptein Henning Berg får ikke ny kontrakt med Blackburn. - Det kom ikke særlig overraskende, sier midtstopperen.

Manager Graeme Souness sa til BBC Radio Lancashire fredag at Berg ikke får ny kontrakt. Årsaken er at klubben er gått i dialog med en annen midtstopper.— Hadde Henning kommet en måned før, ville vi ikke ha snakket med denne spilleren. Henning forstår dette, sa Souness.Berg selv sier til NTB at Souness ikke har sagt dette til ham personlig.- Jeg ga beskjed til Blackburn allerede for tre uker siden om at jeg var interessert i å ta en sesong til. Da sa Souness at de ville komme tilbake til meg. I og med at jeg ikke har hørt noe, kommer ikke denne nyheten som noen stor overraskelse på meg. De har hatt god tid til å gi meg et svar, sier Berg.- Er du skuffet?- Tja, jeg kunne selvsagt ønsket meg at jeg fikk ny kontrakt. Men hvis ikke manageren vil beholde meg, er det ingen vits i å bli, sier Berg.

Italiener inn?

Spilleren Blackburn er i kontakt med, skal være Rangers-forsvareren Lorenzo Amoruso. Den skotske klubben har imidlertid uttalt at det ikke er aktuelt å selge italieneren.Opprinnelig hadde Henning Berg tenkt å gi seg i England ved sesongslutt og vende tilbake til Norge. Men huset i Lørenskog blir innflyttingsklart senere enn tenkt, og dermed sa Berg at han gjerne ville ta ett år til i Blackburn. I påsken åpnet Berg også for et opphold i en annen engelsk klubb.- Er dette fortsatt aktuelt?- Ja, det er det. Men får jeg ikke noe tilbud, vender jeg tilbake til Norge som planlagt, sier Berg til NTB.

Står over mot Leeds

Han gjør det klart at kun eliteserien er aktuell dersom han skal forlenge England-oppholdet.Lørdag reiser Blackburn til bortekamp mot Leeds på Elland Road. Henning Berg sa fredag ettermiddag at han ikke regner med å spille på grunn av skade.- Jeg står nok over mot Leeds, sa Berg.

(NTB)

 1. Les også

  Berg får ikke ny Blackburn-kontrakt

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  SPORT
  Publisert:

  Den 49 år gamle rapperen er like godt trent som en fotballproff. Testresultatene er knapt til å tro.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5