Varhaug-siktet nekter å forklare seg

Gutten som er siktet for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård, vil ikke forklare seg mer for politiet og nekter fortsatt for at han har drept jenta. Politiet har fått 80 tips etter drapet.

13 år gamle Sunniva Ødegård ble funnet død ved Åvegen på Varhaug natt til mandag.

Politiet forsøkte torsdag formiddag å avhøre 17-åringen på nytt. Dagen før hadde avhøret blitt avbrutt etter kort tid og derfor utsatt .

– Det er i dag gjort forsøk på nytt avhør av siktede i drapssaken på Varhaug. Siktede har ikke ønsket å forklare seg og har valgt å ikke svare på ytterligere spørsmål. Han står fast på sin første forklaring, sier politiadvokat Herdis Traa i Sørvest politidistrikt i pressemelding.

Hun sier politiet vil forsøke å avhøre 17-åringen på nytt, på et senere tidspunkt, men legger til at det ikke er satt noe tidspunkt for dette

Har fått 80 tips

– Vi har så langt fått inn om lag 80 tips. Dette er verdifull informasjon for oss og gir oss grunnlag for å kunne sjekke opp mot siktedes forklaring og andre deler av etterforskningen, sier leder for personseksjonen, Bjørn Kåre Dahl, i en pressemelding.

Stien på Varhaug i Rogaland hvor Sunniva Ødegård ble funnet død natt til mandag.

17-åringen som er siktet i saken, nekter for å ha begått drapet, men har erkjent at han var på stedet der hun ble funnet.