12-åring alvorlig skadet i trafikkulykke

En gutt på tolv år er kritisk skadet i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade.

Det var to personbiler som var involvert i trafikkulykken. Bilene har kjørt i hverandre, men årsaken er ikke kjent. Det er tre personer, to voksne og ett barn, som er skadd i ulykken, opplyser politiet.

– En gutt på tolv år er kritisk skadet og er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Guttens far, en mann i 40-årene, er påført skader, men omfanget er uavklart. Fra den andre bilen er en mann i 20-årene lettere skadet. Begge de siste er fraktet til Ringerike sykehus, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt til NTB.

To luftambulanser rykket ut etter ulykken. Den ene maskinen landet ved ulykkesstedet, mens den andre landet på riksvei 7 ved Sokna for å overta den kritisk skadede gutten.

Politiet meldte om hendelsen klokken 14.26 på Twitter. Det ble lange køer ved ulykkesstedet.

Veivesenets havarigruppe skulle ankomme stedet søndag ettermiddag, og i påvente av den slapp politiet på stedet grupper av ventende kjøretøy forbi ulykkesstedet i puljer.