Norge

Politiet måtte ha utsatt frist for Hagen-anke

Politiet rakk ikke å levere sitt svar til anken over varetektsfengslingen av drapssiktede Tom Hagen i tide og fikk utsatt frist. Forsvareren hans er oppgitt.

Advokat Svein Holden er oppnevnt som forsvarer for Tom Hagen. Her er Holden etter fengslingsmøtet i Nedre Romerike tingrett onsdag i forrige uke. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

 • NTB

Den opprinnelige fristen var tirsdag klokka 14, men politiet har fått ny frist klokka 9 onsdag, melder NRK.

– Det er ganske mye å ta tak i fra Holden, så skal vi kommentere og mene noe om det, og det tar tid. Det er et omfangsrikt materiale, sier påtaleleder Haris Hrenovica i Øst politidistrikt.

– Det er mildt sagt overraskende at politiet ikke er i stand til å kommentere mine synspunkter innen halvannen dag, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden.

Tom Hagen (70) er siktet for drap eller medvirkning på kona Anne-Elisabeth Hagen. Hun er fortsatt ikke funnet etter at hun forsvant fra familiens bolig i Sloraveien i Lørenskog 31. oktober 2018.

Ektemannen ble tirsdag i forrige uke pågrepet, og dagen etter ble han av Romerike tingrett varetektsfengslet i fire uker.

Les mer om

 1. Forsvinningssaken på Lørenskog

Forsvinningssaken på Lørenskog

 1. NORGE

  Politiet om Lørenskog-saken: Alt tyder på flere involverte

 2. NORGE

  Tom Hagen fortsatt ikke avhørt etter at han ble drapssiktet

 3. NORGE

  Lørenskogsaken: Politiet har identifisert «hettemannen»

 4. NORGE

  Politiet slipper opptakene av etterlyst kjøretøy

 5. NORGE

  Nå har det gått to år siden hun forsvant.

 6. NORGE

  Slektning av Tom Hagen siktet for vitnepåvirkning