Norge

Mann og kvinne lettere skadd etter knivstikking i Verdal

En mann og en kvinne ligger på sykehus med lettere skader etter at de ble knivstukket i Verdal i Nord-Trøndelag natt til søndag. To menn er pågrepet og siktet.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
  • NTB

– De to fornærmede fra Verdal har status som lettere skadd og ligger til observasjon på Sykehuset Levanger. Saken etterforskes, opplyser politiet i Nord-Trøndelag søndag morgen.

Politiet fikk melding om hendelsen på Garpa i Verdal sentrum klokken 3.45 natt til søndag. Begge de to ofrene var bevisste da nødetatene kom til stedet, og de gjorde greit rede for seg, opplyste innsatsleder Eirik Johannesen til Adresseavisen.

Væpnet politi rykket ut til stedet og fikk raskt kontroll på en mistenkt mann i 20-årene. Politiet sier de har pågrepet to menn som er siktet for grov kroppskrenkelse.

De fornærmede er en kvinne og en mann i henholdsvis 20- og 30-årene. Ifølge politiet var det ingen flere enn disse fire til stede i leiligheten. Politiet skal avhøre de involverte søndag og er i full gang med å gjennomføre kriminaltekniske undersøkelser av leiligheten.

Les mer om

  1. Krim
  2. Verdal
  3. Politiet