Årets 10 lekreste mobiltelefoner

Lekker, lekrere, lekrest. Her er verdens 10 fineste mobiltelefoner.

Teknologibloggen Fosfor Gadgets har gjort sin årlige kåring av verdens lekreste mobiltelefoner.

Se telefonene under eller se telefonene i bilder her!

10. Nokia 8800 Sirocco edition

Det som gjør denne telefonen ekstra kul er overflaten av rustfritt stål. Telefonen ble av mobilbransjen i fjor kåret til verdens beste mobiltelefon i klassen for mobiltelefoner uten 3G. Kommer også i versjonen "Sirocco Gold" som er belagt med 18-karat gull.

9. Helio Ocean

Enkelte mener denne telefonen rett og slett er stygg, men de har ifølge Fosfor Gadgets kun sett et bilde eller to av mobiltelefonen. Teknologibloggen mener Helio Ocean fortjener plassen på listen over de lekreste mobiltelefonene. Telefonen er dessverre ikke tilgjengelig i Norge.

8. Sony Ericsson W880i

Dette er første gang at Sony Ericsson får plass på listen over de lekreste mobiltelefonene. Denne telefonen er veldig tynn – faktisk så tynn at man kan bli redd for å brekke den. Les vår test av telefonen her!

7. Motorola MOTOROKR Z6

Denne kraftige linux-baserte musikktelefonen har et speilaktig design med glass og metall som gjør at den bare MÅ være på listen over de peneste telefonene. Den er dessverre ikke tilgjengelig i Norge.

6. KDDI Media Skin

Telefonen fra japanske KDDI er designet av Tokujin Yoshioka og ble lansert i januar i år. Den kommer i syv forskjellige farger, men er dessverre kun tilgjengelig i Japan.

5. Helio Kickflip

Den bittelille telefonen har ikke alle de siste og beste funksjonene, men er en liten lekkerbisken likevel. Den er dessverre ikke tilgjengelig i Norge.

4. LG Shine

En av de hotteste telefonene i fjor var LG Chocolate. Oppfølgeren LG Shine KU970 er også veldig lekker. Den ble lansert i Sør-Korea i oktober i fjor og kom modellen KE970 til Norge i vår. Les vår test av telefonen her!

3. KDDI Penck

Den japanske telefonen kom på toppen av fjorårets liste, men telefonen er nå nesten 2,5 år gammel og det grafiske brukergrensesnittet er ikke like interessant lenger. Men den er selvsagt like fin å se på. Telefonen er dessverre ikke tilgjengelig i Norge.

2. LG Prada

Bare navnet tyder på en lekkerbisken. Den er designet i samarbeid med motehuset Prada og oser design lang vei. En telefon som garantert gir deg ekstra oppmerksomhet. Vi har prøvd telefonen. Les dommen her.

1. Apple iPhone

Det var kanskje ingen overraskelse av det er Apples iPhone som stikker av med seieren på årets liste. Fosfor Gadget mener den er et kunstverk og Forbruker.nos tester ble forelsket ved første tastetrykk.

Enig eller uenig? Hvilke telefoner syns du er finest? Si din mening i kommentarfeltet over til høyre.