Kjersti (27) savnet i London

Kjersti Mo (27) forsvant sporløst etter at hun landet på Gatwick for over en uke siden.

  • Jostein Ihlebæk

Etter at denne artikkelen ble publisert har det det vært utvikling i saken:

Les også

Norsk kvinne funnet i god behold

(Red.)


27 år gamle Kjersti Mo skulle dra til London i forrige uke for å besøke noen venner. Men hun møtte aldri vennene sine i Storbritannia. Et sted mellom London og Coventry forsvant kvinnen. Nå har familie og venner slått alarm, og politiet har satt i gang etterforskning og etterlyst henne via Interpol. Kriminalvakten i Trondheim bekrefter overfor Aftenposten.no at de etterforsker saken. — Jeg kan bekrefte at vi etterforsker saken. Vi vet ikke hva som har skjedd med henne. Sporene slutter etter at hun landet på flyplassen i London, sier krimvaktsjef Frode Tyvoll til Aftenposten.no.

Mobilen avslått

Hun har vært savnet i London siden onsdag 11. juni. Hun forsvant etter å ha tatt et Norwegian-fly fra Gardermoen til Gatwick med avgang fra Gardermoen klokken 18.05. Da hun kom frem til flyplassen, hentet hun bagasjen sin. Det siste sporet etter kvinnen er på Hilton Gatwick London Airport Hotel. Der tok hun ut 10 pund fra en minibank. Dette uttaket skal ha funnet sted 12. juni, ifølge politiet. - Det siste sporet etter kvinnen er dette uttaket, sier Tyvoll. Det har ikke vært noen bevegelser på kontoen hennes etter dette, og mobiltelefonen hennes har vært slått av.

Ber om hjelp

Nå etterforsker kriminalvakten i Trondheim saken, og familien ønsker nå å gå ut med saken offentlig i håp om å få tips. - Vi ber om at alle som kan ha sett henne på vei til London eller i London, om å ta kontakt med politiet, sier broren Eirik Mo til Aftenposten.no. - Vi aner ikke hva som kan ha skjedd med henne. Hun skulle ta kontakt med oss med en gang hun kom frem til London, men vi har ikke hørt noe, sier Mo. Kvinnen hadde på seg mørke klær den dagen hun forsvant: Svart bukse, svart jakke og en grønn håndveske over skulderen. Kvinnen har ifølge politiet ikke vært meldt savnet tidligere. Politiet tror det er lite sannsynlig at kvinnen har dratt tilbake til Norge. Har du tips til politiet? Ring krimvakta i Trondheim på telefonnummer 73 89 90 14.

Kjersti Mo (27) forsvant etter at hun landet på Gatwick Airport i London.